svrle 2 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanima me jel neko imao iskustvo sa ovim motorom i koji je po vama bolji u toj klasi?on je valjda u klasi sa bmw r1200gs adventure i hondom varadero zar ne?pa me zanima jel bolji ili losiji u odnosu na njih, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Jul 6, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan My dream bike! Kada sam ga video na slici odmah sam se zaljubio u njega i otišao u predstavništvo u Bgd-u i shvatio da ga neću imati još sigurno nekoliko godina jer je cena 13990eura. detaljnije o ovom motoru možeš videti na: http://www.promotocentar.com i www.ktm.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 6, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za off-road i lose uslove puta je nprikosnoveni kralj klase. muski motor. Za asfalt su mu konkurenti ugrozili poziciju. Sace Antek, Koma, Dane i ekipa da objasne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ktm 990 adventure i to je po meni odlican ostar motor sem sto imam zamerku na losiju zastitu od vetra tj komaraca u odnosu na drugi svoj motor Varadero koji nije za silaske sa asfalta neznam zasto nahvaljeni BMW uopste ljudi pominju kada su motocikli u pitanju on bi se po meni trebao svrstati u Krave ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Optimalna kubikaza motora, sve ostalo pise im na naslovnoj - READY TO RACE- ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 210 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovdje uporedni test http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=346&Itemid=44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedno poređenje sa BMW-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Avgust 5, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Octobar 22, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 990 adventure s http://www.1000ps.at/testbericht-2350301-Touratech_Adventure_S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 1002 Napisano Octobar 22, 2013 Very Funny Rider, 1142 postova Lokacija: NBG Motocikl: GS LC 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 990 adventure s http://www.1000ps.at...ech_Adventure_S Definitivno moj sledeci motor A ovom jadniku su koliko sam skapirao ukrali motor i zapalili ga na kraju voznje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Octobar 22, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ili ga zapalili na kraju ili izgoreo posle udesa...? kao da nisu konkretno rekli (google chrome prevod na engleski) koliko nije ostalo nista od njega, prazan rol bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Novembar 19, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Novembar 20, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...