Jump to content

Moto Zajednica

Gilera Runner 50

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova

E ovako, imam taj motor i ima LEO VINCE ZX auspuh, mnogo se cuje (al dobro ide). Jel ima neka fora da se stavi prigusivac, ili da se uzme neki drugi auspuh da se ne cuje toliko, a da ide problizno?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 70 postova

keeemii :) prodaj meni taj :) i qpi original :))) meni i ovako sad treba zx poshto stavljam kit :))) pa da se provozamo malo svo troje(mislim kad gele bude qpio x-road :D

• U prolazu, 70 postova

@ muljaz vozio sam kemsonov skuter i stvarno ide havarija, sve mu je fabricki sem zx-a dogovorili smo se bili da dodje jedan dan kod mene da mu zamenim rolnice poshto mu stvarno mnogo vrti u prazno, fazon hvata na 8000 obrt. a meni bi mnogo leg'o zx zbog kit-a

• Skuteras, 3708 postova
  • Motocikl: T-Max 500

@ muljaz vozio sam kemsonov skuter i stvarno ide havarija, sve mu je fabricki sem zx-a dogovorili smo se bili da dodje jedan dan kod mene da mu zamenim rolnice poshto mu stvarno mnogo vrti u prazno, fazon hvata na 8000 obrt. a meni bi mnogo leg'o zx zbog kit-a

Ja sam na mom imao kit 70, fabricki izduv, fabricki variomat sa originalnim rolnicama, samo razbusio diznu na karburatoru i malo podigao iglu i isao je kao nevreme. I trosio dosta :)

• U prolazu, 15 postova

Ma matori nije frka samo pitaj :) Moram doci ovih dana do tebe da se zamenimo i vidimo koji kako ide... :) Mozda iskombinujemo neshto...

• U prolazu, 70 postova

evo ti moj predlog... dobijesh moj auspuh ako pashe, 20 eura, zamenim ti rolnice, i sve shto ti treba??? :D hahaha koje sam govno :D navratite ti i gale pa se dogovaramo.. :D ali ljudi ajde dajte josh neki predlog :)

• U prolazu, 11 postova

@Kems jel si probao da ocistis vatu u prigusivacu??? a sto se tice plastika, ja sam menjao bocnu(onu najvecu) na runneru i kostala me je 110e bez farbanja... u svakom slucaju mozes da kupis jos jednog polovnog umesto novih plastika... ;)

• U prolazu, 15 postova

Au znaci ne isplati se uzimati... Nisam dirao auspuh uopshte, sutra cu da skinem i da ocistim, ima boga oca unutra, sigurno. Gusi se kad krece, istera dosta dima, i posle normalno ide...

• U prolazu, 15 postova

Jos jedna stvar... NPR ne vozim motor jedan dan, i sutra kad ga upalim, sacekam malo da se zagreje, i krenem, al slabo prima gas, izbacuje dosta dima pozadi, i secka dok ne istera sve, i onda lepo ide... Znaci svaki put kad je ugasen i kad stoji sat-dva, a mozda i manje... ISTERA dosta dima, i kad istera sve onda krene lepo da ide... naravno Runner 50 je u pitanju... Sta bi moglo da bude???

• Svrati ponekad, 112 postova

idi kod nekog metalostrugara i nek ti da metalni spon koji baca skini top...unutra je namotano nesto kao od papira i to kad se natopi uljem pocne da se dere...to izbaci i naguraj spona da bude knap znaci guraj na sili dok ne bude puno puno...posle ga zatvori i vrati na skuter....preporodices se...ja sam imao zx na apriliji i isti problem...tako sam ga resio i bilo je extra

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja