bokilic 6101 Napisano Maj 12, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Xj600, 1985god, 400e Pali radi ide... Karburatori treba da se urade i Auspuh... Nove gume... Nove plocice i napred i pozadi.. Nosac kofera ne ide uz motor Masina je odlicna.... Nema da dimi.... Nema da zveci... Stariji covek vozio... Obavezan prenos... 400e fixno 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 12, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Odlican za te pare, idealan za ljubitelje i one koji umeju da ga doteraju. Srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Maj 12, 2020 motoras, 2479 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor. Obično ne komentarišem oglase,ali ovaj model sam imao prilike da probam. Moj surak vozio par sezona. Lako se održava, lepo ide,nije ružan... Nije skup,nije skupa registracija... Ovo je,kao i onaj tdm iz prošog oglasa majstora Bokija za nekog ko voli malo da se potrudi oko motora ,da ga malo sredi i ima da se nauživa. Ja strpljivo čekam da se pojavi u oglasima onaj koji moja bajkerska duša ceka... Srećna prodaja i kupovina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 14, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...