gixxer750/94 726 Napisano Maj 9, 2020 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege treba mi majstor za ves masinu u Beogradu, nece da centrifugira a devojka koja tu zivi ne zna nikog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 0641103901 Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Maj 9, 2020 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, prosledjujem br Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 371 Napisano Maj 10, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, do sada je uvek bio tačan, precizan i cenovno prihvatljiv. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 7 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje u vezi veš mašine, dakle, bila je prolupala, i juče sam menjao ležajeve i semering, i, danas sam je prvi put upalio da pere, sve je lepo uradila, samo pri kraju pranja počela je užasno da škripi ona tunel guma što povezuje bubanj i vrata, da li ta guma treba da se podmaže s nečim? Ja sam samo rastavio sve, očistio i sastavio, ovog škripanja gume nije bilo pre, u čemu je fazon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano April 8 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije bubanj usao dovoljno na lezaj i kači u gumu,odnosno,osovina nije prosla koliko treba. Pod uslovom da si sve sklopio kako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano April 8 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi majka rekla da je crkla masina,trese i lupa a da i ide po kupatilu 9cini joj se da se to desava kada ide na jednu stranu a na drugu ne). Da li su to otisli lezajevi? Masina je marke Gorenje stara oko 10god ali nije mnogo radila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 8 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije do toga, jer ako je to slučaj, onda bi trebalo da škripi od samog početka pranja, a ona je počela da škripi pri kraju otprilike kada je izbacila vodu i posle nekoliko ciklusa centrifuge, bubanj je bio suvlji pa je počelo škripanje, posle sam malo rukom naneo vode na obode gde se sastaju guma i bubanj i odma je prestalo škripanje, e sad da li će pri sledećem pranju opet zezati videću. @Alex74 hoće to da radi ako nije u balansu, otišle opruge bubnja ili amortizeri, takođe trena da je iznivelisana, proveri šarafe/nožice na ćoškovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano April 8 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan @Alex74 a možda mašina želi da izađe napolje da prostire veš Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano April 8 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A sad ozbiljno...mislim da su ti amortizeri na veš mašini kaput.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano April 8 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu da je otvorim pa da vidim da li ima sta da se vidi? Malopre sam probao rukom bubanj i vidim da hoce da "ide" napred nazad (prema vratima i nazad) dok je bila ispravna to nisam probao na ne znam da ji je to normalno ili ne za nju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano April 8 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Obicno tako zeza kad se prepuni ili ne izbacuje lepo vodu, a neke imaju na bubnju lagere koji se menjaju tako sto se bubanj sece pa se i popravka ne isplati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano April 8 (promenjeno) Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Amortizeri najverovatnije. Mozes i sam da ih zamenis. Elpok na NBG-u kod arene ima sve za belu tehniku Hoce da seta ako matice nisu kontrirane na stopicama za nivelisanje Promenio April 8 član Sharky - Alex 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Jun 13 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko da potvrdi odvrtanje filtera na BEKO masini posto hocu da ocistim. Na prosloj samo odvrcem dok ne ispadne i to je to. Ovde krene jedno pola kruga i stane, kao da se dalje ne odvrce. Pokusavam povuci prema sebi ali ne ispada, da ne forsiram sa canglama i slicno posto je od plastike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 13 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мораће мало на силу, али не вуци него одврни 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Jun 13 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Odvrni i Baci to djubre pa kupi K&N visoko protocni da vidis kako ce onda da vuce 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Jun 13 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan lol Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano Jun 14 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Odvrni i Baci to djubre pa kupi K&N visoko protocni da vidis kako ce onda da vuce Kaže se "kaj en" Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Jun 18 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/13/2024 at 3:50 PM, Motorcyclist said: Moze neko da potvrdi odvrtanje filtera na BEKO masini posto hocu da ocistim. Na prosloj samo odvrcem dok ne ispadne i to je to. Ovde krene jedno pola kruga i stane, kao da se dalje ne odvrce. Pokusavam povuci prema sebi ali ne ispada, da ne forsiram sa canglama i slicno posto je od plastike... imam Beko, mora na silu kljestima, ustvari imam 3 i na svaku je isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Jun 18 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, gixxer750/94 said: imam Beko, mora na silu kljestima, ustvari imam 3 i na svaku je isto Jel klestima okreces i dalje u potpunosti dok ne odvrnes ili vuces napolje kad malo se odvrne? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 18 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vučeš, samo okreći, i ispašće kad tad, tako je kod moje gorenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Jun 24 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/18/2024 at 2:54 PM, Motorcyclist said: Jel klestima okreces i dalje u potpunosti dok ne odvrnes ili vuces napolje kad malo se odvrne? izvini, nije me bilo na forumu, okrecem 1 krug a posle blago vucem i okrecem istovremeno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Avgust 1 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/24/2024 at 3:02 PM, gixxer750/94 said: izvini, nije me bilo na forumu, okrecem 1 krug a posle blago vucem i okrecem istovremeno Mozes li mi reci, nesto smo isklikcali verovatno pa sada za start masine mora da se drzi dugme start 3 sekunde da pokrene. Ako samo stisnem jednom, ukljuci se ikonica wash koja pocne da trepce. Citao sam ima i nekih decijih sigurnosti itd... pa da mozda nije to? Kako da resetujem tj. iskljucim to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Avgust 2 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ne. znam, meni je oduvek tako ali sam navikao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...