0702bogdan@gmail.com 0 Napisano Maj 9, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan da li zna neko gde mogu da nadjem akumulator za princ sprinte125 kubika?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Maj 9, 2020 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Da bi povećao broj potencijalnih odgovora, bolje bi bilo da navedeš dimenzije, orijentaciju polova i amperažu, ovako može da ti odgovori samo neko ko ima taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.c.a 61 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Intruder M800 K5 Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Princ 250 (Jinlun 250-5) i Princ 125(Jinlun 125-11) - Kineska Imperija - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Zanima me je li neko od vlasnika pomenutog Princa imaosledeci problem: 1) Kad je motor hladan, znaci jutarnje prvo paljenje ili ako se ne pali par dana, tesko upali, uglavnom u pocetku sam znao da ga verglam i po 10-ak min(ne odjednom hehe). Znaci verglam po 5-6 sec pa sacekam 1-2 min i tako neko... Evo tema, pa pitaj.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...