dcNiko 157 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ima li da se kupi i gde ima kod nas nešto kao što je protektor za kolena od goroteksa ali da štiti skočni zglob, tj. da može na čičak da se nakači oko skočnog zgloba ali da obuhvati i pantalone i cipele (plitke). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam za tu varijantu. A neke duboke moto cipele? Videh neke lepe ovde na forumu svojevremeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ma za kratke relacije po gradu mi nekako ne idu duboke cipele, pogotovu sada leti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan imas dvije varijante,ako izuzmes cizme. windstoper carpe,ja ih imam,nijesu za ljeto,pogotovu po gradu.a imas i navlake za noge ali to je za kisu vise... tako da nema bar ja nijesam vidio. mada moglo bi biti izvodljivo i da napravis nesto ako ti vec toliko smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 5, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan U svakoj apoteci, kao i u bezmalo svakoj kineskoj radnji, imaš elastične protektore za laktove, kolena, .... pa i za skočni zglob. Navučeš protektor, pa čarapu, pa u patike/cipele/čizme. A može i obrnuto (čarapa, protektor) . Cena za skočni zglob u paru je oko 500 dindži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 5, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan U svakoj apoteci, kao i u bezmalo svakoj kineskoj radnji, imaš elastične protektore za laktove, kolena, .... pa i za skočni zglob. Navučeš protektor, pa čarapu, pa u patike/cipele/čizme. A može i obrnuto (čarapa, protektor) . Cena za skočni zglob u paru je oko 500 dindži Ovo je stvarno idealno rešenje (koje sam i sam koristio) ako čo'ek neće da nosi ništa duboko. Mada, mislim da za leto sasvim odgovara neka duboka patika iz Louisa ili šta već, od par desetina Eura koja može i kao ''civilka'' da prodje. Ujedno je i zglob zaštićen (on je i najranjiviji po gradu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nesto zadovoljan tim sportskim navlakama za zglobove... kad zaladni i nije neka zastita... I ja glasam za neke jednostavne, a duboke moto-patike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u luisu,isti materijal kao i za kolena, super stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si platio. Jel ima toga negde kod nas ili moram da naručujem. Pošalji mi i kod proizvoda ako imaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 7, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u luisu,isti materijal kao i za kolena, super stvar. Aj postavi sliku (i cenu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ima li da se kupi i gde ima kod nas nešto kao što je protektor za kolena od goroteksa ali da štiti skočni zglob, tj. da može na čičak da se nakači oko skočnog zgloba ali da obuhvati i pantalone i cipele (plitke). Danas spazih Probiker za skočni zglob po ceni od 9.94/par (20567899 LOUIS) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...