Rudy5 5 Napisano Maj 7, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad/Apatin Motocikl: Peugeot Elystar 50cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Vozim već 13 godina Peugeot Elystar 50cc i uz menjanje guma, kočnica i nekih sitnica, služio je i više nego dobro, a izgledom pleni i dalje. Skuter se vozi po manjem gradiću i više je tu da se ide od tačke A do tačke B i generalno sam užitak prilikom nje nije toliko bitan. Stoga sam odlučio da pogledam nove skutere od 50cc, doduše 2T agregate i Django mi se svideo na prvu, ali vidim da je maltene kopija kineskih skutera? Takođe, interesuju me takvi i slični retro skuteri, koji su više oku privlačni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1233 Napisano Maj 7, 2020 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Rudy5, ja sam imao sličnu dilemu prošle godine. Na sajmu 2019 sam gledao Djanga i stvarno izgleda fantastično. Ali, na žalost, i cena mu je bila moćna. Dok sam švrljao po štandovima, i internetu, naleteo sam na SYM Fiddle III symfiddle3 WWW.JUSTGOTTASCOOT.COM Review of the SYM Fiddle 3 Scooter , koji je takodje u retro fazonu, ali za pristupačniji iznos. Razlika je i ta što Sym ima 4T motor. Na štandu Motoringa, koji je i njihov zastupnik, sam pogledao skuter i svideo mi se pa sam ga i kupio. Imaju razne kombinacije boja, pa kako kome odgovara. Ja sam se odlučio za kombinaciju boja kao što je u gore postavljenom linku. Do sada me odlično služi, i nemam zamerke. I ovlašćeni servis u Beogradu je za svaku preporuku. Ne znam kakva im je servisna mreža po Srbiji. Vozajući se gradom naletao sam na kolege koje su vozile prethodni model, Sym Fiddle 2, i kažu da su prezadovoljni. Pa možda možeš i njega da uzmeš u obzir. Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 7, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Lambrettu i Vespu. To je kraj, nema dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...