max80 2988 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju polovna touring guma iz naslova. Prednosti: sara bas, bas dobra, ravnomerno i vrlo malo trosena, mekana, relativno mlada (proizvedena krajem 2017god). Mane: ima jednu rupicu koja se vidi na poslednjoj fotki. Kome ne smeta moze to da sredi kod vulkanizera za par stotina do 1.000 din u zavisnosti od metode. Cena: 20 evra Kontakt ovde ili na 064/650-2325 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Maj 6, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan je li ova rupica samo povrsna msm nije busna guma da li ti je opadao pritisak ili ga drzi guma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2988 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da ne znam. Uzeo sam u paru sa prednjom koja mi je inace trebala, a ova je visak. Nisam je vozio pa da te ne lazem. Rupa je mala i koliko sam video nije probila unutrasnji sloj gume. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2988 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Cena je formirana tako da ima lufta da se sredi i da opet ispadne povoljno. Ako ne mora jos bolje za kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Maj 6, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma sve je ok nego drugar zuji sa r6 pa razmislja oko dimenzije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2988 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 25, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra guma. Dot maltene 2018. godine sa korektnom sarom. Ispati se za 20e uzeti. Mozda bih ja uzeo, samo da vidim dal bi mi odgovarala. Sad mi je ista guma al 180/55/17. I prednja je Pirelli. Citao sam na nekim stranim forumima da zna da udara u lancobran i zadnju viljusku ta 190 kod mog modela, al nisam siguran, morao bih da proverim. Al ovo je tip gume koji spasava sezonu za ovaj novac pogotovo. Valja je imati u rezervi ako nista drugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2988 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Proveri bolje da li je neko vozio tu dimenziju na tvom motoru. Ako slucajno ne budes mogao da nadjes neki tacan info mogu da ti je dam na par dana da proveris, posto si u BG-u, pa ako nije odgovarajuca ti je vrati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2988 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Guma prodata kolegi. U zdravlju da ga služi Hvala svima na interesovanju!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...