GELE 1 Napisano Maj 6, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Nov sam na forum zovem se Angel. Imam problem sa tomos 15 slc.Nemogu ga nastiluvati karburator nikako.Probao sam 3-4 komada bing 18 ali zaludno i trazio sam sve sta sam mogo da nadjem novo za istih karburatora.Motor nikako nece radit na leru i puno trosi i mnogo zaljeva.Baca puno gorivo kroz filtera probavam razlicni filtera i orginalni i razliciti dizni ali dzaba je bilo sve.Neko da me sovetuje sta da ga radim, palenje i struja su ok a sam sumljao da ni je mozda semering ?Pozdrav svima. Nov sam na forum zovem se Angel. Imam problem sa tomos 15 slc.Nemogu ga nastiluvati karburator nikako.Probao sam 3-4 komada bing 18 ali zaludno i trazio sam sve sta sam mogo da nadjem novo za istih karburatora.Motor nikako nece radit na leru i puno trosi i mnogo zaljeva.Baca puno gorivo kroz filtera probavam razlicni filtera i orginalni i razliciti dizni ali dzaba je bilo sve.Neko da me sovetuje sta da ga radim, palenje i struja su ok a sam sumljao da ni je mozda semering ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 6, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti nastelogan plovak, ne zatvara gorivo ili nemas zaptivni ventil na plovku. Imas iza jedan mali sraf, zategni ga do kraja pa ga odvij krug ipo.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...