vvdaniel 95 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ovu jaknu kod nas je 200 eurica. Ja nasao u madjarskoj za 130. Jakna ima sve protektore, otvore za ventilaciju, ulozak za zimu... Interesuje me dali neko ima iskustva sa ovom jaknom, proizvodjacem? Vredi li 130 evrica? Ili ima nesu Novom Sad bolje za te pare. http://www.hjc-europe.com/spool_eng/drake.php Bio bih zahvalan svima koji me posavetuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Jul 3, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan za te pare nema bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan to bi ti bio odlican izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je za tu lovu sasvim ok. Nemoj očekivati da je vodonepropusna, ali može da te zaštiti od kiše na kraćim relacijama. Sa uloškom drži do 5, odnosno do nule, zavisi u koju grupu zimogrožljivih spadaš, pa onda ćeš znati i kako da se obučeš... Inače, ja prodajem istu tu jaknu... ;D PS: Moguća je korekcija cijene u svakom slučaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...