Istok 12 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dvadeset godina opet sedam na motor, tačnije sa svojih 37 godina ostvario sam sebi želju i kupio sebi naked motor Suzki Bandit GSF600 2005god. Motor sam uzeo u Paraćinu i došlepao ga juče. Odmh da kažem da sam aposolutni početnik u svetu bajkera a naroćito za motore veće kubikaže. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije kasno pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 4, 2020 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdtav i samo opušteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Maj 5, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Maj 5, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 5, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro doso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10183 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Srećno ti bilo? PS Reci ti meni, da li je istina da u Vranje nema laganje, dvesta kila svinja trista kila mas'? Majka mi je iz Bojnika kod Leskovca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacksmith 117 Napisano Maj 19, 2020 Svrati ponekad, 22 postova Lokacija: Borča Motocikl: V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dobro došao Želim ti puno bezbednih km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Maj 19, 2020 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Srećno ti bilo? PS Reci ti meni, da li je istina da u Vranje nema laganje, dvesta kila svinja trista kila mas'? Majka mi je iz Bojnika kod Leskovca! Сто кила крушке, двеста кила дршке Добродошао друже, ја служио војску доле и редовно свратим до капије касарне при повратку из Грчке Мојих пет пара... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...