kowach 97 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Cena 3000e FIKSNA godiste 2005 44000 km presao Nije registrovan, na moje ime je motor. 062/1211979 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Vau lepa masina.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Maj 4, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Extra motorino Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Dovezen danas iz sela, moguca blaga korekcija cene do kraja nedelje, pre nego sto ga registrujem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Da li ide uz motor fabricki auspuh ili ovaj Akrapovic sa slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Markone88 said: Da li ide uz motor fabricki auspuh ili ovaj Akrapovic sa slika Oba, pivo pride gratis! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Bez zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bikerboyz said: Bez zamena? Ne druze, na ovu cenu glupo je pricati o zamenama. Ovo je cena za kes. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 549 Napisano Maj 18, 2020 Pažljivo prati, 629 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cena je baš baš niska. Sećam se kad sam moj kupovao da je bio sa najnižom cenom na oglasu meni bio daleko Niš da dolazim pošto sam već našao model koji mi se svideo. Prava lađa, srećna prodaja i nova kupovina nekog 1300s ili sl 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18026 Napisano Maj 18, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, cena takodje... Da nemam motor, ne bih razmisljao ni trena, oduvek mi se svidjao ovaj model, pravi muški motor. Srecna prodaja... 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 97 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan prodat ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...