IvanAprilia 0 Napisano Maj 3, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Obrenovac Motocikl: Aprilia Af1125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nov sam na forumu, pa se izvinjavam ako tema nije na pravom mestu ili sta vec... imam problem sa apriliom af1 futura, neko je pre mene prevezivao struju od namotaja do reglera, motor mi trenutno ne puni, regler nije originalan, pa sad ne znam sta da radim, da li da menjam struju celu ili sta drugo.? Savet bi dobro dosao ili jos bolje neko resenje :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Maj 3, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj i premeri prvo da li ti je dobar stator alternatora. Ako je on ok, menjaj regler ako na akumulatoru nemas 14 V na 3000 obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...