Stefan Kovačević 397 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam par migavaca ako nekome trebaju.Ja sam vratio fabricki nosac tablice na motor zajedno sa fabrickim migavcima. Mogu da se preuzmu u Beogradu. Sent from my iPhone using Tapatalk 8 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko nije javio meni bi trebali. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Maj 3, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da pohvalim bravo stefane 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko nije javio meni bi trebali. Hvala.Jeste, javio se kolega @MikiMecava prvi u PP, dogovaramo se oko preuzimanja. Pozdrav.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega upravo preuzeo migavce, moze lock.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...