Miroslav 0 Napisano Maj 31, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovoj kacigi,jel ima neko takvu,posto planiram da kupim takvu pa me intresuje vase misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 31, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI garantuje bezbjednost, imaju jednu od najboljih skoljki na planeti. Ali njihovi jeftiniji modeli imaju slabu opremu: postava se ne vadi, micro-lock kopca... Najbolje bi bilo da kupis X-Spirit :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jun 3, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Ima je moj drugar..... Mat crna,kupio preko grane upola cene je je nekom ispala iz ruku i malo se zagrebala....Zbog toga nije niko hteo da je kupi..... Kaze da je extra.........! Mislim da je kupljena u Austiji.......? :?: :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 3, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj se model rasprodaje po celoj evropi ZASTO...nezna se :twisted: P.S. ja sam je probo i meni nelezi inace dekora ima raznih i prelepi su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima novijih iskustava sa ovom kacigom. Cena je dosta korektna, ali sta se dobija za nju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uz ovu kacigu se dobija jako mnogo...Ona je za klasu ispod XR-1000 ali to ne znaci da je losa...Sada je na popustu zato sto je izasla nova XR-1100 i izlazi X-Spirit 2 tako da bi bilo glupo da inace slabija kaciga Raid 2 kosta vise od XR-1000. Kada se rasprodaju sve XR-1000 cena za Raid 2 se vraca na normalu... Najveca razlika izmedju Raid 2 i XR-1000 je u obliku kacige. Raid 2 odgovara ljudima sa malo uzom a izduzenijom glavom...Najvise odgovara devojkama ali to takodje ne mora nista da znaci jer i devojaka ima raznih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 768 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Taj se model rasprodaje po celoj evropi ZASTO...nezna se :twisted: P.S. ja sam je probo i meni nelezi inace dekora ima raznih i prelepi su! RASPRODAJE se zato .................da ne pocinjem opet temu o Kineskim i kopijama iz Indonezije koje su do detalja indenticne originalu ...samo je pitanje od cega je skoljka....cena sitnicca.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rasprodaje se zato sto izlaze novi modeli a ne zbog nekih kopija iz Indonezije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 768 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno..... Tesi se....te kopije ne postoje nego se ja samo zezam i lupetam.....nadam se da su sada neki zadovoljni :0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam do batajnice i nazad nosio Raid II(oko 350km)Sve u svemu kaciga nije losa i sa popustom je je super za taj novac.Onoliko koliko kosta nova oko 420 evra je ja mislim ne vredi i za te pare moze da se uzme daleko bolja kaciga.Aerodinamika solidna,Udobnost-Perfektna:-),Buka tu i tamo rekao bi vise bucna nego tiha ;D @evil-zoo Ova sto je kod mene ima trkacko kopcanje i vadi joj se postava?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 21, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da li se skidaju samo obrazi ili i ostatak postave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Da li se skidaju samo obrazi ili i ostatak postave? E da te ne lazem video sam za obraze ali za celu nisam siguran pogledacu sutra u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo obrazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...