djagi 0 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan imam problem sa zadnjim amortizerima,mislim da su prazni.Sta uraditi sa tim,Da li puniti ili novi.Sta i gde ima li neko ideju?Inace radi se o Hondi VT500C.Zahvaljujem se na informacijama,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Bas mislim da je najbolje da za 50 jura narucis nove iz Louisa. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan peacemeker,hvala ti na odgovoru,video sam i ja to ali me buni to sto ga po modelu nemam tamo a ima univerzlnikoji imaju neku meru 250 a sta god merio tako ne uklapa se pa neznam sta da radim????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo takvi,prvo bi sve da pokusamo da popravimo,pa ako ne moze,onda novo.Zavisi da li ti je amortizer uljni ili gasni ili kombinovani.Ako je uljni,onda moze i da se remontuje.Zamene se semerinzi i napuni se uljem.Ima servisa koji to rade ali moras da ga skines i odneses kod njih(to sam ja svojevremeno uradio i bilo je ok). Ali ako su gasni,onda bice zajebancije,mora novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mojoj Hondi CB 450 napumpao malo prednje vile i strava je efekat ;D bez zezanja Ali zadnji amortizeri, e to vec nema leka. Jesam podigao za jedan stepen, ali osecam da im se blizi out-of-order. Kad dodje dotle - samo nove, nema leka. (opet, kol'ko para - tolko i muzike, jelda)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...