Pony Express 0 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mala/velika pomoc, predlog koij motor kupiti, imam 50 godina, planiram da se vozim sa suprugom.Svidjaju mi se naked motori, ( MT07, CB650R) , ali kazu,nije za tu namenu.Mozda Honda NC750S ( NC700X mi se ne svidja).Imate li ljudi neki predlog, ne mogu vise da gledam sajtove.Radijus kretanja oko 70 km.Za sada ne zelim da vozim dugacke ture.Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Maj 1, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tebi bi najbolji bio skuter, neki od 300 kubika najmanje. Da se švrćkaš po gradu i da za sat vrenena budeš do tih 70 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 1, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Treba nekako da probaš neki od navedenih. Namena je nešto uopšteno, a upotreba skroz lična kategorija. Možda je u tvom slučaju praktičniji neki Maxi-scoot, kako kaže kolega, ali ako ti se sviđa naked fazon, guraj potragu za golaćem. Visina i težina vozača i suvozača takođe utiču na smeštaj, itd itd...Probaj, provozaj, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 1, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Posto planiras voznju u paru, moj savet je da najveci znacaj das dimenzijama motocikla. Kao sto je receno iznad, dobro isprobaj opcije. Drugi, a mozda i pametniji savet je da napravis novi nalog i da se predstavis kao zena. Paralelno sa ovom temom postoji jos jedna dosta popularnija, svi nekako priskocise da pomognu tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pony Express 0 Napisano Maj 2, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, Nightrider Z, poslusaci tvoj savet i predstavicu se kao zena.Verovatno ce to pomoci.Cenim da imas iskustva u tome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, ali sam dugo ovde pa znam kako stvari funkcionisu nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...