jax 0 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: gpz 1000rx streetfight Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna nekog dobrog majstora(ako takav postoji),u Zrenjaninu ili okolini(moze i Ns),koji se bavi stelovanjem karburatora. Hvala na svakoj vrsti pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Maj 1, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nekako čini da si ovo isto pitanje već postavljao. Zaista ne znam jel' već neko pokušavao pa rezultatom nisi zadovoljan....uglavnom, da ne reklamiram nikoga, ima ovde ko bi to mogao. Sad ću sebi da dozvolim i to da primetim da u tvom profilu piše da je motocikl GPz1000rx....streefight, što, barem meni, ukazuje da se mučenik nagledao svega i svačega, pa je prilično verovatno da mu treba još koja intervencija. Jednostavno, štelovanje je finalna radnja i podrazumeva da je puno toga drugog, pregledano, čisto, ispravno i na svom mestu. Možda nije od pomoći...ali mi deluje da je problem već dugo prisutan, pa mu treba pristupiti drugačije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...