xpetronije 67 Napisano April 30, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, izvinjavam se unapred ako sam promašio temu. Zanima me ako neko zna nešto o motoru iz oglasa. Hvala unapred. MZ ETZ 251 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM MZ ETZ 251, 1989. godište, Oldtimer, vozilo prešlo 37900 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 1, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi nije poznat, al mi je sam oglas mnogo glup. Prodavac u opisu napisao da je registracija istekla pre nedelju dana - jel mu to neka garancija da je motor dobar ? Takođe je napisao i da je oldtajmer ( ajd to može da prođe ), al je takođe napisao da je restauriran - al mnogo loše . Leva dekla je od modela koji ima pumpu za ulje, al mu fali cela ta pumpa i mala deklica koja ide preko nje. Takođe mu fali i ceo rezervoar za ulje koji bi trebao da ja sa leve strane ispod filtera za vazduh. Da ne nabrajam tu još neke sitnice, al to ja ne bih nazvao " restauriranim " motorom . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Maj 1, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lijo, na iscrpnom odgovoru. Svakako sam se cuo sa momkom, deluje normalno. Posto ja imam gpz-a, zato sam ga i kontaktirao. Na kraju je ispalo da on zeli da pazari od mene, za kes, al pitanje je sta cu ja. Meni je crkao magnet, i svakako mi stoji motor, a potreba mi je da imam prevoz. Sta kupiti za 600€...ako prodam moj, samo glavobolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Maj 1, 2020 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Za 115 e svoj magnet od GPZ-a popraviš kod Fabijanovića iz Bačke Topole i teraš GPZ , ako te samo to mučilo na njemu ili pazariš MZ a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Maj 1, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, znam . Ima li neki dobar MZ od forumaša? I ima li br. tel Fabijanovica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Maj 3, 2020 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Izvini drug, nisam ulazio od Petka na forumu, evo broja:063/517-204, Zoran. On popravku radi tako što tvoj magnet prepravi na model novije generacije sa prstenom unutra i takav ti je doživotni malte ne, pozz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 4, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sve ja to znam, al kad neko napiše " restauriran " - znam i šta to znači, a ovaj je daleko od tog . Primera radi, ni sajle nije postavio kako treba, sajla kvačila i obrtomera mu stoje sa spoljne strane prednje viljuške, a treba da idu kroz nju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, The_juga said: Izvini drug, nisam ulazio od Petka na forumu, evo broja:063/517-204, Zoran. On popravku radi tako što tvoj magnet prepravi na model novije generacije sa prstenom unutra i takav ti je doživotni malte ne, pozz! Hvala ti puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...