kameni 1 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da se kupe u Beogradu ili Novom Sadu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio zimus u Gevari na Novom Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje nemaju .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u Markosu za zadnji disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...