OLJA 75 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro onda ako nam precednica ne nadje profi stripera (što bi ja jako volela, znači profi striptiz), onda ćemo angažovati tu dvojicu:). Odradiće posao, neće biti skupi, a GARANTUJEM da ih neće niko gadjati, jer MI smo domaćice, i biće kako MI kažemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstic Nenad 8 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd - Čukarica Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan Hellena uz tešku muku se borim za to (pa ja sam se jedina i setila toga, a naravno koleginice su prihvatile), samo...ne znam u kojoj je fazi potraga za striperom (ja imam drugih obaveza kao domaćica, ali bi volela više da su meni dali to da obavim ;D. Već sam čula da su neki bajkeri ogorčeni što će biti striper, i ljuti a vidiš ima i liberalnijih koji kažu da je to super ideja jer smo ženski klub...ima nas raznih:) Oni neka igraju šah (dok čovek ne završi svoj mukotrpan posao) a mi ćemo u prve redove, pa valjda i žene imaju pravo da malo pare oči, a ne samo oni Kako kod da bude sa striperom ili bez, mi ćemo se lepo provesti to je važno ali ženskog striptiza NEĆE biti, u to sam sigurna ;D Tema je ionako offtopic pa nećete zameriti Mnogo volim pesmu Sidni Loper "Girls wanna fun" Ako hoćete striptiz - pa nije to ništa naopako, ko vam se to buni Eto, i ja sam bio skoro kod neke doktorke, da ne kaćžem seksologa Kaže ona, "slobodno se skinite, ja sam doktorka" - do gola, naravno Ne bih ja imao problem s tim - ono, koja je razlika skinuti s pred ženom ili doktorkom - nego što u ordinaciji sede i jedno 20 devojaka u uzrastu od 17 do 20 godina )) Opet će doktorka - "nemojte se stideti, one su na praksi" )) O da, uradio sam to Neka Vam zabava uspe, i da se lepo zabavite, možda se i vidimo ako vam party postane tradicionalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Helena nemoj da te sanjam, ima da dodješ (e nisam trebala reći da će biti muški striptiz, sad neće muški doći:). to nije za striptiz još 100% sigurno, ali je super ideja, zašto? Pa ja mislim da će se sve žene, devojke složiti sa mnom: DOSTA MI JE DA GLEDAM CURE NA ŠIPCI! Hoću da vidim kako to muškarci rade, a pošto smo mi ženski klub logično je da bude muški na šipci (ili šipki:). A pošto će biti gužva, bajkeri neće ni primetiti onog paćenika, i nadam se da će nam osloboditi prolaz do dotičnog da ga bolje vidimo (a i štipnemo:) Epa sad, treba i neko da me doveze...videćemo kako mi ide nagovaranje ;D Nego samo vi osigurajte taj stripiz! Mogu ja da te povezem ako budem mogao da idem. Ide li još neko iz Bgd-a pa da idemo zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eto Hellena, rešen problem, alooo Hellena , imaš prevoz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda navratim i ja pa se Rasho javljam ako mogu da idem, ionako se slabo po Novom Sadu snalazim pa ce mi trebati pomoc u navigaciji. Jedino sto me sprecava je sto treba da odvezem ovih dana kad mi skinu zavoje motorce kod majstora da vidi jel samo ogreban zestoko ili ima i neki tezih problema.Nadam se da nema ipak je samo 10-20m klizao nije puno duze od mene I da promenim prednje plocice na oba diska, to ce da me opali po novcaniku lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan već sam sredila da me muž doveze:) Hvala na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 9, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan e pa jbg, radim na Exitu tako da ako je žurka preko dana mogu da dođem ali ako je posle 17h onda tek kad završim sa snimanjem... Mogu ja da te povezem ako budem mogao da idem. Ide li još neko iz Bgd-a pa da idemo zajedno? Rasho, ja sam u NS-u od četvrtka 10.07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa žurka traje od podne, tako da možeš doći preko dana, neki ''početak'' nezvanično je oko 15h, tako da možeš stići. Malo je možda bezveze što smo to sve napravili u vreme Exita, ali nenamerno, jer mi nismo neki Exitaši:), pa nismo vodili računa o tome. Biće nevidjena gužva u NS već drugi dan vidjam pogubljene strance na sve strane kako bauljaju sa šatorima po ulicama Ali srećom mi smo daleko od Tvrdjave, negde u divljini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a i u temerinu ima moto susret,oticu u temerin pa malo budem tamo pa se onda provozam i do novog sada jos samo kada bi znao doci na ribarac,a ja cuo da pravite zurku ispod mosta slobode na mestu gde su prosle gtodine pravili otpisani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan a i u temerinu ima moto susret,oticu u temerin pa malo budem tamo pa se onda provozam i do novog sada jos samo kada bi znao doci na ribarac,a ja cuo da pravite zurku ispod mosta slobode na mestu gde su prosle gtodine pravili otpisani samo ako ti nesto treba nazovi mene! ici cu i ja pa ako treba pomoc oko snalazenja :da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 10, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ko sve ide iz Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam objasnila tačno objasnila gde se nalazimo, ali pošto neki ne čitaju, ponoviću: klub je na RIBARCU (Ribarsko ostrvo). Proći Liman 4, zatim Rečnu mornaricu, i prvo skretanje udesno kraj veeelike table na kojoj piše RESTORAN POGLED (to je odrednica gde se treba skrenuti). Put je zemljani, pazite amortizere:). Kad se tu skrene, onda je lako, klub je na obali Dunava, tako da ko voli kupanje, neka ponesu dodatnu operemu:) Sinoć je bila proba benda (i ja malo pevala :o), ako budem raspoložena i pevaću vam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Jul 11, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo bi valjalo otici. Pozz mojoj prijateljici Olji, kao i Caji. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala nešto mi poznat ovaj nickname, e pa Leptiru trebaće nam obezbedjenje i neko ko je opasan, pa skokni do Ribarca sutra:). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Još nešto. Žurka NIJE na gradskoj plaži Štrand, gde je bila prošle godine žurka Otpisanih, to je dezinformacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su bili na žurci LMC Ladies, i nadam se da će BJB-ovaca sledeće godine biti i više:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Jul 14, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je skroz opusteno i ok, dame ljubazne...pivkan oladjen... Posebna pohvala za PASULJ MAJSTORA ... KUVARA NE MENJATI!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan De si DEDA, a ko je kuvaru bio asistent? Ko je čistio dva džaka luka i šargarepu i peršun?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 14, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja hteo da dodjem misleći da je to u nedelju a dodjem sasvim slučajno u subotu kad se i održavalo... na žalost nisam mogao duže da se zadržavam ali za kratko vreme sam upoznao nekoliko ljudi s foruma te ih ovom prilikom pozdravljam... Pošto je bilo vruće mora da je bilo nekog striptiza u svakom slučaju, zar ne? ;D Suljpa konza... A bogami i radža na ulazu je bila fenomenalna, dobro što sam došao s nekim maloletnicama koje ne vole ali su morali da uzmu te je bilo više za mene ;D LMC Ladies, super je bilo i super Vam je lokacija za klub, kad god dodjem u NS svratiću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nisam stigao doci ,bili u temerinu na susretu bas mi je zao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma biće toga još, a bilo je dosta ljudi koji su iz Temerina došli kod nas i obrnuto (Temerin je jako blizu NS), da bi ispoštovali obe strane. Ma šta je za bajkera nekih 20-30km? Smešno:) Pozdrav svima i biće reprize obećavam (al na žalost striper nije bio, dogodine neće biti tako, na vreme ćemo ga naći:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2037 Napisano Jul 15, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti fotografija sa zurke?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ja ću pokupiti sve na CD pa ti pošaljem (ne bih se usudila da ti šaljem mejlom ili da ne daj Bože kačim na Forum, jednom sam probala teškom mukom ali bilo je odsečenih glava:). Tako da mi ostaje PTT Srbije, hvala im što postoje (za ovakve kao ja:). SAmo mi javi na koju adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...