mitri 1847 Napisano April 26, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam 2004. kupovao svoj prvi motor, želeo sam da to bude neki manji kruzer/čoper. Pa sam otišao u Barel i kupio si Yamahu Drag Star 650. Šta bi sada neko mogao da izabere u toj klasi od 500 do 750 kubika? Koliko znam izbor se svodi na Hondu Rebel 500, Kawasaki Vulcan 650 i Harley Davidson Street 750. A odnedavno je tu i Benelli. (Yamaha nema ispod 950 kubika a za Suzuki ne znam tačno ali u toj klasi nema ništa). Benelli 502 Cruiser WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Benelli 502 Cruiser, 2020. godište, Chopper / Cruiser, Beograd. Cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Imaju i većeg brata čini mi se od 750 cm3. Dizaj vuče korene iz Diavela, što je meni lično plus. Cela trenutna Benelli gama je meni skroz dobra. Leoncino, TRK I ovi kruzeri. Samo kako izgleda vozač kada sedne na ovome? Ako ima pristojne dimenzije, onda je pogodak. Da nisam u fazi potrage stana, kupio bih neki od ovih kao gradsku zujalicu, ako se tako može nazvati nešto sa više od 500 kubika. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče do Burnouta, 502c deluje sasvim korektno ali znatno jači utisak je ostavio veći 752s. Pre posete sam mislio da su praktično isti motori sa različitim agregatima. Ali ne, neeeee. 752s je nešto što više parira Monsteru. Način sedenja je kao kod klasičnog nakeda, Marzocchi vile sa svim podešavanjima, Brembo klešta, izduv koji izgleda jako fino. Ne sviđa mi se kako izlgeda onaj ekran. Šteta što nije raspoloživ za probnu vožnju. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 6, 2020 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Prijateljski savet - zaobici bilo koji jeftini HD, modele Street, Street Rod, Iron, Roadster... Kvalitet ocajan, zavrsna obrada jos gora, previse problema sa agregatima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Maj 7, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Beneli uopšte ne liči na cruiser. Ako imaš pare možda da razmisliš da uvezeš neki motor. Ima veči izbor u EU. Ali ti treba para i strpljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano Maj 7, 2020 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde nema diskusije Vulcan 650S je najbolji izbor. Samo je 1000 eur. skuplji od kineza. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 17, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko nešto više o pouzdanosti agregata, meni je i Leoncino prelep! Obzirom da sam veći deo u gradu a vece je sedište za suvozača nego na 502c, Leoncino mi je zanimljiv... Ne znam... hmmmm.... meni prelep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5462 Napisano Jul 17, 2020 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 502C koristi ist agregat kao i TRK, a ista je situacija i sa Leonćinom. Dakle isto dvocilindrični vodeno hlađeni agregat radne zapremine 500 cm3. Provereni agregati, bar se do sad niko nije žalio na neke probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 28, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Evo Benelija 502c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Jul 29, 2020 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 502c je ok, ali, na prvi pogled i prvi zvuk sam se zaljubio u 752s, moćan je skroz, volim taj Monster fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 21, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ko kupi Benelli 502c i želi da mu se motor čuje jače ... vloger Bajker Baja predlaže skidanje katalizatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 21, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan a Baja lepo zaustavnom trakom... bas je Baja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5462 Napisano Octobar 22, 2020 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Skidanje katalizatora je već prežvakana tema o kojoj smo pisali X puta i nije baš preporučljivo "samo skinuti katalizator". Mora tu da se obavi još neke stvarai da motor kasnije ne bi imao problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...