Vidra Boy 2 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Evo u cemu je problem. Motor kada je u leru ili brzini kada zavrnem rucicu gasa do pola normalno prima gas i dize obrtaje do blokade, kada do kraja zavrnem gas obrtaji skoce ali se motor "zagusi" i dok drzim gas do kraja gusi i povremeno primi gas. Isto se desava i u voznji. Sta da radim? :( Motor je ktm lc4 640 06god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Si mu dirao filter za vazduh? i da li si proverio svecice? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima neko crevo za vazduh sto vodi do cilindra, od nazad dolazi i ulazi malo sa strane, nije nesto dugacko max 10 cm,crno , mislim da je ono nesta oko regulisanja pritiska, e ono kod mene nije imalo selnu i spalo mi je jednom prilikom i desavalo mi se to da ide ali kad ga malo nateram ono nema snage motor i dosta je jadno radi,vrti ok ali nema snage, pa gvirni da nije to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan To se i meni desavalo na skuteru, sad ne znam da li je isto, probaj da zamenish svecicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...