MARKOtls 19 Napisano Jun 28, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Suludi motociklista vozeæi suprotnom stranom usmrtio braèni par i sebe Horor na autoputu Sve se desilo u sekundi. Sudar je bio strahovit. Vozeæi motocikl „suzuki“ suprotnim smerom na autoputu ka Beogradu, Ljubisav Marinkoviæ direktno je udario u „reno 19“. Auto se zapalio, u njemu je izgoreo braèni par, a motociklista je poginuo na licu mesta. Od siline udara delovi tela Beograðanina Marinkoviæa (46) leteli su na sve strane. Supružnici Slobodan (52) i Nada Stefanoviæ (50) iz Jagodine stradali su u svom automobilu „reno 19“ (KŠ 25-181). Nesreæa se dogodila u ataru sela Mihajlovac kod Smedereva. Marinkoviæ je, prema nezvaniènim izjavama istražnih organa, bio potpuno psihièki rastrojen i gotovo sigurno namerno krenuo u susret smrti, u koju je poveo još dve osobe. - Motociklistu je, nešto pre nesreæe legitimisala patrola saobraæajne policije, zbog prijave da je, dok je stajao parkiran na zaustavnoj traci autoputa, raznim stvarima gaðao vozila koja su prolazila. Potpuno neoèekivano, dok mu je policajac uzimao podatke iz liène karte, Marinkoviæ je seo na motor i punim gasom krenuo autoputem u suprotnom pravcu - izjavio je za „Blic“ istražni sudija Dragan Rogan. Kako nezvanièno saznajemo, Marinkoviæ je celo jutro ometao javni red i mir duž autoputa od Velike Plane ka Beogradu. Kako saznajemo, Marinkoviæ je protekla dva dana proveo na motorijadi u Velikoj Plani. Razlozi njegovog samoubilaèkog poteza, kojim je u smrt odveo i braèni par Stefanoviæ, zasad su tajna. Nezvanièno, Marinkoviæ je bio mentalno labilniji, a taène uzroke ove tragedije utvrdiæe istraga. Iza braènog para Stefanoviæ ostalo je dvoje dece, sin i æerka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Jun 28, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... nemam reci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fly Killer 0 Napisano Jun 28, 2005 U prolazu, 2 postova Lokacija: Hamburg-Rijeka-Sumadija Prijavi odgovor kao problematičan Takvima jednostavno nije mesto na putevima!!! Saucesce nastradalima... I sta sada reci? sada ce biti svaki biker trn u oku vozacima auta? :roll: za njega mi nije zao nego za bracni par... pozdrav pravim bikerima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 29, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uzas... bez teksta sam... kao sto sam negde vec rekao, uveo bih kao obavezno da se svima koji pocinju da uce voznju pokaze nekoliko slajdova sa ovakvim nesrecama - da vidis kako bi svi otvorili 4re oci non stop Naravno, u ovom konkretnom slucaju to nije od znacaja, ali eto, prosto mislim da bi to bilo od koristi buducim vozacima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo opet da se dokacim ove tame na ovom forumu jer sam vec pisao o istom slucaju na drugom sajtu.Posto je clanstvo isto i na ovom sajtu razumece o cemu se radi.Prosle godine poginuo je Ljuba iz nisa greskom policije i nekog vozaca busa.I jedni i drugi su pretukli nesretnog Ljubu,zatim je dosla druga ekipa policije i pocela sa maltretiranjem da bi pokojni Ljuba krenuo u kontra smeru i napravio havariju.Ja sam o ovome pisao svim sluzbama za koje sam znao i evo najzad u danasnjim novinama Blic, ima jedan clanak da su najzad pod istragom neki policajci iz Smedereva.Najzad na pritiske resili da se pozabave ovim slucajem gde su tri osobe izgubile zivote. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Miko, ka se dobro secam da je bilo nekoliko navoda kako je gadjao razne vozace tog kobnog dana raznoraznim stvarcicama, pa tako i autobus ciji ga je sofer prvi pretukao. opet, izvori novinara umeju biti itekako cudni i neprovereni a oni pisu sta im se hoce najcesce, ali neki su "poznavaoci" tog bajkera, valjda profesora/nastavnika u nekoj skoli, opisivali njega kao izrazito "cudnog" i sklonog neobjasnjivim depresijama itd. Sta je od svega toga tacno, ukoliko znas poblize? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 15, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Bas horor.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo pisali o ovome na motomagazinu prosle godine.Znao sam Ljubu profu,alkohol nikada nije pio u zivotu,upisali smo se skupa za reli kroz Srbiju u V.Plani.Ja sam otisao do kuce pa da stignem reli na prvom odmoru i Ljuba je isto uradio (otisao do Nisa neznam iz kog rzloga) i u povratku neznam sta mu se desilo(navodno neki kvar).Cuo sam u to vreme pricu od neke osobe koja je putovala Kragujevackim autobusom da je vozac ili kondukter zaustavio bus i prebili su Ljubu kao lutku a da je prethodno neka patrola milicije vec imala posla sa Ljubom.Najzad kada je dosla i zadnja policija desilo se sto se desilo.Mene je zacudilo da treba toliko vremena da bi najzad istraga pocela da radi na slucaju gde su 3 osobe poginule.Toliko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan no coment! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan zalosno za vozaca i suvozaca u automobilu... mozda je biker bio ok ali ocigledno da mu je tada nesto kvrcnulo u glavi sta god da je isao je u pogresnoj strani i napravio nesrecu ... sve vec je podignut optuzni predlog protiv policajaca ali jos uvek detalja nema... bice ih uskoro sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Najgora nocna mora, katastrofa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGGIO 0 Napisano Maj 16, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan STRASNO....!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mali apdejt: Citam u novinama da su policajci koji su legitimisali motociklistu optuzeni (ili cak vec osudjeni) za nemar jer su mogli da ga sprece da sedne na motor i krene u suprotnom pravcu ali nisu. Iskreno pozdravljam odluku suda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan bez teksta.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lt; MILY gt; 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan U jbt :shock: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukial 2 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Miko, ka se dobro secam da je bilo nekoliko navoda kako je gadjao razne vozace tog kobnog dana raznoraznim stvarcicama, pa tako i autobus ciji ga je sofer prvi pretukao. opet, izvori novinara umeju biti itekako cudni i neprovereni a oni pisu sta im se hoce najcesce, ali neki su "poznavaoci" tog bajkera, valjda profesora/nastavnika u nekoj skoli, opisivali njega kao izrazito "cudnog" i sklonog neobjasnjivim depresijama itd. Sta je od svega toga tacno, ukoliko znas poblize? evo ja cu vam objasniti sa ljubom sam ziveo u istoj ulici tj.kuca do kuce nije bio cudan jednostavno ziveo je u tom svom svetu obozavao je motore i bio dobar mehanicar nije nastavnik nego profesor geodezije inace prava retkost naci profesora geodezije jer su izumrli pravu istinu zna samo on i niko drugi zvanicna verzija je sledeca zbog pucanja kartera iscurelo mu je ulje iz motora tako da je uzaludno zaustavljao vozace na auto putu ali niko nije hteo da mu stane na + 40c prvi koji mu je stao bili su policajci koji su mu obecali da ce poslati slep sluzbu naravno i posle par sati nista opet je zaustavljao automobile ali je stao bas na auto traci naisao autobus posle krace konverzacije i razmene psovki ljuba je sav alat koji je imao bacio na bus tek tada je vozac izasao i u stilu starih boksera osusio ljubu od batina naisla je ista policiska patrola vezali su ga lisicama za motor isutirali i rekli da ce po njega doci ako se ne varam policija iz smedereva da pokupi motor i njega posle dva sata na temperaturi na kojoj verujem niko od nas nebi bio normalan napominjem da je ovo sto pisem zvanicna verzija dogadjaja dosla je napokon patrola po njega kad su popricali sa njim i videli da je ok skinuli mu lisice i pomogli mu da iz jarka u kom je bio on i motor istera isti na auto put i dok su oni otisli do auta po nesto? ljuba je seo na motor upalio ga i spicio u prvi auto koji mu je dolazio iz suprotnog pravca zao mi je i njega a i muza i zenu koje je usmrtio iza njih su oslala cetri dedeta bez roditelja i to je to da se vise ne provlaci rekla kazala sad imate u kratkim crtama zvanicni dogadjaj!!! R.I.P. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da se zakucao u te pandure ili da je zgazio tog sto ga je prebio nego ovaj bracni par ni kriv ni duzan Bas uzas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 19, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ljudi, ne iskopavajte teme u hronici stare 5 godina Presekoh se kad sam pročitao naslov... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno i užasno Hood.. pa sad je izašla istina na videlo.. još samo i pravda da stigne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 19, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nisam ni čitao samo videh da je citiran post iz 2007. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Urednici sklanjajte ove fotografije! Tek sad vidim temu,i verujem da deluje itekako upozoravajuce,ali mislim da su ovakve fotografije i previse! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Vec se presekoh da je nesto opet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan grozno je videti ovakve stvari pogotovo za prijatelje i rodbinu ali ja mislim da bi se i oni složili da i drugi vide kako se završi ludiranje , neiskustvo i opijanje pa vožnja pod uticajem alkohola!! nisam pametnjaković ali mislim kad bar 10 njih vide ovakav užas(pokoj mu duši) da ipak kolko toliko smanje gas i počnu razmišljati svima želim da se ne nadju u ovakvim slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma bre ostavite slike, svu realnost tog uzasa da vidimo. nismo deca jbt nista nam ne kaze "uspori majmune" kao slika raskomadanog ljudskog tela... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 23, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Urednici sklanjajte ove fotografije! Tek sad vidim temu,i verujem da deluje itekako upozoravajuce,ali mislim da su ovakve fotografije i previse! Naravno da nisu previše.. one su samo delić zabeležene sekunde.. kako li je tek bilo učesnicima i očevidcima nesreće..?! Od istine se ne može pobeći, a ona je da smo kao glineni golubovi na vašaru Teško da će neko zbog toga promeniti stil vožnje..ali neka.. ovo je surov, istinit i tragičan događaj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...