Krle1990 62 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Zovem se Hristivoje i zivim u Beogradu ( N. Beograd ). Za ovaj sajt sam saznao sasvim slucajno - guglao o kineskim coperima i video prepiske, pa me je i to privuklo da se prijavim. Nadam se da cu biti u mogucnosti upoznati uzivo dosta ljudi. Iskreno nisam nikad bio za 2 tocka,ali sve sto vise citam i gledam cene ovih motora do 1000 E , sve se vise razmisljam da kupim jedan , pa makar to bio i kinez coper . Sto se tice mog vozackog dvotockaskog iskustva vrlo je slabo. Posedujem Tomos A 3 MS ( dusu sam mu izvadio ) , ali vec decenija prodje a on ne izadje iz garaze , mada nemam nameru da ga i uopste dam u pogon. Vozio sam Kawasaki GPZ 500 nesto kratko ( do 130kmh odprilike ) , Yamahu R 1 probao samo skoro pa na kvacilo ( i ne bih dok ne prodjem od 250ccm pa do 1xxx ), itd.... Trebalo bi da kada se prolepsa da vreme odem da konacno polozim voznju za punu A kategoriju pa da se gadite mojoj malenkosti - uzivo . Ako sam zaboravio da napisem sve sto je neophodno , molim vas da me obavestite - hvala . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Veliki pozdrav. Imam i ja TOMOS automatika koji se vozi, 1983 godište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Drago mi je da ima jos nekih u voznom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9662 Napisano April 19, 2020 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Krle i puno sreće u budućim vožnjama. Za novac koji planiraš da odvojiš za motocikl možeš kupiti GPZ 500 koji si imao prilike da isprobaš i koji je odličan za početak, pusti kineske čopere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici i zelji , ali mislim da je dosta mator motor , i vise volim copere ,.... Jesu losi , mada i za GPZ-a se bojim zbog nabavke delova , a i za te pare nema se uzeti nesto donekle pristojno s obzirom da sam suvi pocetnik. Pogledacu jos na nekim sajtovima , ali sve sto sam do sada gledao i nemam bas nekog izbora - mada moguce je da gresim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7653 Napisano April 19, 2020 Drug član, 2929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, vidi ti regulisi vozacku. Motora ispadne solidnih za male novce, malo sredis i eto ga, a mi smo tu da priskocimo u pomoc ako zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, vozacka , pa onda jakna posto kacigu vec imam , pa motor, a ostatak opreme cim skupim novce proklete. Hvala , takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 21, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 21, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Sprint Prince ili neki Regal Raptor za sta si vise zagrizen? Ako nisi video, ne znam da li ima neki na oglasima ali secam se pre i Hyosung 125 kubika nekih lepih copera... To je Koreanska marka i koliko sam cuo kvalitetni su s obzirom na cenu (uvek ispod 1000e) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano Januar 7, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Srecin praznici svima,da ste zivi i zdravi,a za ostalo se snadjite Najzad sam je podigao Vidimo se na skupovima nadam se polovinom ove godine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 7, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo, i da se sit navozaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano Januar 7, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,nadam se da hocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Januar 7, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5059 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 150 Napisano Januar 7, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo na dozvoli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...