sci 26 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ne ko na veseli spust od Maglica do Kraljeva niz Ibar? Spust ce se odrzati u nedelju, 29. 07 2008-me godine (vremenska prognoza je odlicna, do 32 celzijusa). Prosle godine je bilo vise hiljada ucesnika, a pasulj u Mataruskoj banji je uvek vrhunskog kvaliteta ;D. Ova manifestacija je postala medjunarodna i svake godine je sve zesce. Potrebno je imati gumeni camac i dva vesla, ili splav od bilo cega, ili kamionske gume, ili...ma, ljudi se voze u najneverovatnijim "skalamerijama", bitno je da ima piva, kupanja i klope, dobrog drustva nikad ne fali. Mozda ja mogu da obezbedim dva tri mesta, pa cak i camac, ima li interesenata??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Jun 27, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine ne verujem da cu ici, ali pozivam sve koji dodju da se jave. u Subotu je neki Jagermaister party u gradu povodom spusta, kao spojena 2-3 kafica. Isto tako i na Maglicu odakle se krece na spust ima party. Mi ga u zargonu zovemo `pijani spust`! Ja cu sa ekipom iz kluba biti u nedelju u klupskoj brvnari pa su svi bikeri koji dodju dobrodosli. 063466403 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se evo razmisljam..cimam drugare...samo bih isao kolima..ipak mi mnogooo pijano deluje ekipa tamo:)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima gumenjak na zajam,na jedan dan....odmah bi ga preuzeo...tako da,ako ima neka dobra dusa,nek posalje pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine ne verujem da cu ici, ali pozivam sve koji dodju da se jave. u Subotu je neki Jagermaister party u gradu povodom spusta, kao spojena 2-3 kafica. Isto tako i na Maglicu odakle se krece na spust ima party. Mi ga u zargonu zovemo `pijani spust`! Ja cu sa ekipom iz kluba biti u nedelju u klupskoj brvnari pa su svi bikeri koji dodju dobrodosli. 063466403 Jel to ona brvnara pored vodenice? Ako jeste super vam je tu... Sorry za off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Jun 27, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine ne verujem da cu ici, ali pozivam sve koji dodju da se jave. u Subotu je neki Jagermaister party u gradu povodom spusta, kao spojena 2-3 kafica. Isto tako i na Maglicu odakle se krece na spust ima party. Mi ga u zargonu zovemo `pijani spust`! Ja cu sa ekipom iz kluba biti u nedelju u klupskoj brvnari pa su svi bikeri koji dodju dobrodosli. 063466403 Jel to ona brvnara pored vodenice? Ako jeste super vam je tu... Sorry za off... Jeste, to je ta brvnara! Umesto spusta, rostilj+kupanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan posto nemam vesla a ni camac, eto mene i Jele na rostilju i kupanjcu!! krecemo u subotu ujutru!! JU huu hu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ne ko na veseli spust od Maglica do Kraljeva niz Ibar? Spust ce se odrzati u nedelju, 29. 07 2008-me godine (vremenska prognoza je odlicna, do 32 celzijusa). Prosle godine je bilo vise hiljada ucesnika, a pasulj u Mataruskoj banji je uvek vrhunskog kvaliteta ;D. Ova manifestacija je postala medjunarodna i svake godine je sve zesce. Potrebno je imati gumeni camac i dva vesla, ili splav od bilo cega, ili kamionske gume, ili...ma, ljudi se voze u najneverovatnijim "skalamerijama", bitno je da ima piva, kupanja i klope, dobrog drustva nikad ne fali. Mozda ja mogu da obezbedim dva tri mesta, pa cak i camac, ima li interesenata??? aj da se prijavim,idem u svakom slucaju za Kv, pa ako se zabodemo u taj camac VRh ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Jun 28, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine ne verujem da cu ici, ali pozivam sve koji dodju da se jave. u Subotu je neki Jagermaister party u gradu povodom spusta, kao spojena 2-3 kafica. Isto tako i na Maglicu odakle se krece na spust ima party. Mi ga u zargonu zovemo `pijani spust`! Ja cu sa ekipom iz kluba biti u nedelju u klupskoj brvnari pa su svi bikeri koji dodju dobrodosli. 063466403 Jel to ona brvnara pored vodenice? Ako jeste super vam je tu... Sorry za off... Jeste, to je ta brvnara! Umesto spusta, rostilj+kupanje! E pa bila sam tu kod vas na rostilju dva puta, super vam je mesto i sjajna ekipa, aj nije bilo lepo vreme tako da nije bilo kupanja... Al odlicno u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
superhelena 1 Napisano Jun 28, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ne ko na veseli spust od Maglica do Kraljeva niz Ibar? Spust ce se odrzati u nedelju, 29. 07 2008-me godine (vremenska prognoza je odlicna, do 32 celzijusa). Prosle godine je bilo vise hiljada ucesnika, a pasulj u Mataruskoj banji je uvek vrhunskog kvaliteta ;D. Ova manifestacija je postala medjunarodna i svake godine je sve zesce. Potrebno je imati gumeni camac i dva vesla, ili splav od bilo cega, ili kamionske gume, ili...ma, ljudi se voze u najneverovatnijim "skalamerijama", bitno je da ima piva, kupanja i klope, dobrog drustva nikad ne fali. Mozda ja mogu da obezbedim dva tri mesta, pa cak i camac, ima li interesenata??? ako bude 2 mesta u camcu zippacope i ja hocemo.pusti poruku ili cimni na 063 497 376.mi upravo krecemo za Kraljevo pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, nisam uspeo da obezbedim motor (hahaha, pazi koji lapsus, mislim na camac a pisem motor ;D), izradili me ljudi. Ako budem isao u KV, bar cemo se videti, ako nista, u toj brvnari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...