Alekre 12533 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 7325 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ode dečko, nek mu je laka zemlja. Motociklista poginuo kod Smedereva WWW.B92.NET Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1451 Napisano April 18, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan E jebi ga,centar sela,bez kacige,da ga vide komsije. Neka ti je laka zemlja decace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strigojlo 13 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: centralna Srbija Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Nista tu kaciga ne bi veliko pomogla. Previse izazivanje sudbine mu je na zalost doslo glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano April 18, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moglo gore, bez kacige, neregistrovan i bez dozvole...rip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strigojlo 13 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: centralna Srbija Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Za registraciju i dozvolu ne znam,ali znam sve ostalo. Moj komsija na zalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16542 Napisano April 18, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako pise " Prema nezvaničnim informacijama, motocikl nije bio registrovan, a vozač motocikla nije imao saobraćajnu dozvolu. " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strigojlo 13 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: centralna Srbija Motocikl: -- Prijavi odgovor kao problematičan Ne sporim to jer ne znam. Motor je prodao i seo zadnji put da ga provoza. 3x je ulazio u tu krivinu iz istog pravca. Pri drugomulasku se jedva izvukao ali se vratio i treci put. Udario je u znak za skolu, onaj veliki cetvrtasti, ima ga oko svake skole i zaustavio se u reklamu za zubara. Poginuo je na licu mesta detalji su mnogo ruzni na zalost.....telo nije bilo u jednom komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 18, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Kad te djavo tera... Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...