svrle 2 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam IXS minsk jaknu crno zutu,extra jakna,touring jakna od solto-texa,dobra ventilacija,vrlo udobna za nosenje,ima zimski ulozak od cinyl-a i jos neke zajebancije.evo par slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom da je nosiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan nemoj ovaku lepu da je ogrebes! (svidje mi se) kao sto brutus rece sa srecom da je nosis! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1164 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan uzdravlje da je nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu evo postavicu pitanje ovde.Gde moze kod nas da se kupi CE protektor za ovu jaknu,ili su oni univeralni,ne znam kako to ide?e da treba mi protektor za ledja samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 19, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Izvini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio boxerice! Turing, bez štitnika. Ali sa ventilacijom. Taman su mi. Lepe su! Sa mrtvačkim glavama... Davno je neki poznanik rekao: žuta crta ide napred, smedja pozadi. Ne obrnuto! Neču da jih slikam. sta ti ovo znaci?kakve ovo ima veze sa CE protektorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 19, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan otvori svoju temu pa se hvali,ja sam pitao za savet jer mi je taj protektor potreban a ti se sprdas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom da je nosis i da te cuva od vremenskih nepogoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Avgust 19, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan otvori svoju temu pa se hvali,ja sam pitao za savet jer mi je taj protektor potreban a ti se sprdas. Nije ništa loše mislio TomoB, tera zajebanciju, dobronamerno. Bar ga ja tako kapiram, tj. takvog sam ga upoznao ovde na forumu. Lepa ti je jakna, a protektori za jakne mogu da se kupe posebno, naravno, samo nisam siguran šta ide na IXS. Probaj da izguglaš nešto. Dve vrste protektora imaš u Louisu. Gde si kupio jaknu? Probaj da nazoveš BZS pa ih pitaj koji protektori odgovaraju, recimo da li ide Super Shield. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1242 Napisano Avgust 20, 2008 Ne silazi, 5628 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Jasminka, vidim on radi sa IXS-om. Samo moja preporuka bi prije isla za kornjacu, nego za ledjni protektor u jaknu, posto kornjaca dooosta vise pokrije, bar je to slucaj na mojoj IXS jakni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 49 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je kornjaca bolje resenje ali je meni malo neprakticna. Jesi li razmisljao o varijanti da uzmes nesto iz Louisovog programa? Verovatno bi se nesto po dimenzijama uklopilo. Off: I naravno boxerice :D Ne ljuti se na TomoB, covek voli da se zeza. Gde su mladi tu je i sala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1242 Napisano Avgust 20, 2008 Ne silazi, 5628 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je kornjaca bolje resenje ali je meni malo neprakticna. Mooozda malo neprakticna, ali zato mi je sa stitnikom samo malte ne srednji dio ledja zasticen, a kod kornjace tuto kompleto. Pa ko sta voli?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok,najverovatnije cu uzeti kornjacu.Jel zna neko neku okvirnu cenu kornjace cisto da znam koliko novca da izvojim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1242 Napisano Avgust 20, 2008 Ne silazi, 5628 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti samo reci da sam svoj platio 100 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Centru S (Honda, Triše Kaclerovića) kornjaču za nekih 5-6 hiljada dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Avgust 20, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...kao i na Buvljaku u NBgd, otprilike po istoj ceni. Jutros sam nešto tražio po Buvari i vidim na dve tezge se prodaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja ocekujem da mi stigne ovih dana, u Louis-u na popustu 29.95! :o Kornjače se kod nas kreću od 4000 pa na gore, ova je malo preko 3000 a po mom mišljenju bolja čak i od one Suomy koja košta 6000.Samo, valjalo bi naručiti što pre, ne znam do kad traje popust, a puna cena joj je 70 evrića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel to moze da se ubaci u jaknu?meni treba protektor koji se ubacuje u jaknu,ne znam da li uzimam onda tu kornjacu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 49 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kornjaca se ne ubacuje u jaknu, vec se nezavisno skida/stavlja/nosi. Zato sam rekao da je meni malo neprakticna. Stavis kornjacu pa jakna,... Jos ako imas neku jaknu koja je uska, a zelis kornjacu ispod nje, onda moze biti problem. Mada ova tvoja ima dovoljno mesta, rekao bih. Mada je Mixa lepo rekao: ... Mooozda malo neprakticna, ali zato mi je sa stitnikom samo malte ne srednji dio ledja zasticen, a kod kornjace tuto kompleto. Pa ko sta voli?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1242 Napisano Avgust 21, 2008 Ne silazi, 5628 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemas problema, staje sigurno,naravno jedan dio ide pod gace. Ma zastita od G do G. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan vec imam pojas sa protektorima,onda mi kornjaca ni ne treba zar ne.Ja bih onda samo ubacio u jaknu protektor i zdravo.Smara me onaj ulozak na ledjima,treba mi nesto tvrdo tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...