K_A_W_A 946 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zadnje fazastere i zadnje sediste za R1 04-06 model. A moze i zamena za plasticno zadnje sediste. Moze i broj telefona ako znate nekog ko to mozda ima. HITNO!!! 062/770001 Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Jun 26, 2008 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Stari, pa i ime mu kaže da je to motor samo za jednog koji želi da se trka :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj, nije za mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj, nije za mene ;D Pa znamo da nije za tebe nisi ti R1 nego Nikola ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bas niko nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...