zloca87 15 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko iz beograda ima na cd-u ili da mi posalje na mail? Unapred hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imas u podforumu motori temu o tome malo si omasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 26, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan a zasto ne moze neko ko nije iz Bg-A? e mail radi svuda.. .. Gale.. NBG.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan LJudi neozbiljni ste Trebaju mi ti testovi makar i iz Rusije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi neozbiljni ste Trebaju mi ti testovi makar i iz Rusije Bez ljutnje, ali, ti si neozbiljan. Uzmi malo pa pogledaj teme po forumu. Evo ti sada link, a drugi put... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=209.msg233374#msg233374 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na kompu. Narezacu ti ako it jos uvek treba. posalji mi pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...