donmarkoni 23 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde mogu da nadjem da uzmem elektrode (plasticne tracice sirine 5-10mm) za varenje plastike.covek od koga sam uzimao u pancevu se nedavno preselio i ne mogu da ga nadjem.ako neko zna gde mogu da uzmem voleo bih da mi pomogne.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Koje elektrode ti tacno trebaju (mislim na oznaku) i koja kolicina ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan treba mi raznorasnih vrsta,abs......... a kolicina zavisi kako se prodaju.varim plastiku i pravim neke gluposti pa sam ostao bez sirovina :D tako da mi treba svih vrsta,tj sto vise vrsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan pitaj miletu i krola oni imaju toga koliko hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Jul 7, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ih nasao? I ako jesi, javi gde, i meni trebaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...