Bojan82 8655 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Magnum ion mask nešto nem pojma,kupio 2018. Čizma sad izgleda maltene kao i kad je kupljena. Za kišu bog. Zimi ti otpadnu prsti, leti prokuvaš.Na poledici i utabanom snegu može da se pogine. Lagane su i udobne.Može za šumu,pešačenje. Mada mislim da to zavisi od navike. Čizma bez neke poente realno, osim što izgleda fes. Paradna čizma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Bojan82 said: Čizma bez neke poente realno, osim što izgleda fes. Paradna čizma. Najtacniji opis, delimo misljenje 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Стелт двојка им је била добра, носио сам је од првих киша па до марта-априла. Увек трајала пуне две сезоне и у трећу уђе, али не може да изгура, мора да се мења. Међутим, нема их више у продаји, а и када се нађу, продавац те убеђује да више није добар квалитет, да нису шивене као раније итд. Наравно да из тог разлога одустанеш од куповине. Али, ако квалитет опадне, цена неће, не брините Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3859 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo ovakve Ruske Garsing na sniženju. Ne znoje se noge, barem meni ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Atorn said: Uzeo ovakve Ruske Garsing na sniženju. Ne znoje se noge, barem meni ne. I ja nosim sada garsing, po ceo dan sam u njima, letnjim naravno, zaa sada se odlične 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 9, 2020 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja preporučujem grisport čizme. Meni traju već 10 godina, doduše počele su da se odšivaju pa ih sada nosim samo kad radim, ali sigurno su izgledale kao nove bar 5-6 godina. Imaju vibram djon, neku njihovu membranu koja ne propušta vodu i napravljene su od kvalitetne kože. Samo sam pertle promenio jer su se pokidale posle nekoliko godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, aca-pn said: grisport čizme Deluju glomazno,dali su teske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 9, 2020 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imaju oni više modela, taj model koji ja imam nije težak. Evo kako izgledaju posle 10 god aktivnog nošenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Malo imalina, i ko nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 9, 2020 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od kad ih koristim kao radne cipele više ih ne održavan, odslužile su svoje odavno, nadalje je samo bonus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, el_marco je napisao: I ja nosim sada garsing, po ceo dan sam u njima, letnjim naravno, zaa sada se odlične A kakve su po kiši? Gde može da se kupe ove Garsing in kolika je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nije me hvatala kisa jos uvek u njima, cena se krece do 50 eur do 100 zavisno od modela i namene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, el_marco je napisao: Nije me hvatala kisa jos uvek u njima, cena se krece do 50 eur do 100 zavisno od modela i namene Vidim da se najviše prodaju online, a to isključuje mogučnost probe. Ako ima neka prodavnicau Srbiji, sa tim Garsing čizmama, pa da ima dosta različitih modela, molim za kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, 83120033 said: Ako ima neka prodavnicau Mogu ti samo reci da se velicine poklapaju sa velicinama NIKE patika Ruske vojne čizme GARSING - Military Shop Obuća WWW.MILITARYSHOP.RS Ruske vojne čizme GARSING - u našoj ponudi možete naći i obuću ruskog proizvođača Garsing. Firma se bavi proizvodnjom vojne, taktičke, policijske obuće. Valjda ovi strucnjaci imaju maloprodajni objekat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. To sam video na netu, ali mislim, da imaju samo online prodavnicu, a to zna biti problem, ako dodje do neke reklamacija. Pošto sam iz SLO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Хтео сам да купим Магнум Елите Спидер 8.1 али није имао мој број. Сада када сам прочитао коментаре везане за Магнум, срећан сам што их нисам купио. Нова чизма за 7000 динара, ту нешто није како треба, а и питање колико би издржала. Мени конкретно треба за вожњу мотора и за планинарење, што значи да би била под већим притиском. Да ли би неко могао да ми препоручи (по могућству тактичке чизме или борбене дубље патике) које су издржљивије и бољег квалитета, водонепропусне и да нису превише тешке због планинарења? Тражио сам на купујем продајем али све су на исти принцип и не знам колико се то исплати... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, antic said: Хтео сам да купим Магнум Елите Спидер 8.1 To su bile moje prve magnim čizme, trajale 4 godine, placene tada 14000 din. Sledece magnim mi nisu trajale ni po 4 meseca a dane pokažu ostecenje. Pomenuo sam da sada nosim garsing duboku letnji, koristim isto kao i ti, za voznji u lagano planinarenje ne extremno. Za sada su dobro drze. Samo je problem sto sam ih uzeo u svetloj boji pa je leva uvek prljava od menjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, el_marco said: To su bile moje prve magnim čizme, trajale 4 godine, placene tada 14000 din. Sledece magnim mi nisu trajale ni po 4 meseca a dane pokažu ostecenje. Pomenuo sam da sada nosim garsing duboku letnji, koristim isto kao i ti, za voznji u lagano planinarenje ne extremno. Za sada su dobro drze. Samo je problem sto sam ih uzeo u svetloj boji pa je leva uvek prljava od menjaca Где си их купио? Први пут чујем за ту марку искрено. Ма узео бих можда и дезерт варијанту, не мора да буду црне, само да ми трају Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, antic said: Где си их купио https://www.militaryshop.rs/shop/obuca/vojne-cizme/ruske-vojne-cizme-garsing/desert-vojna-cizma-air-garsing-rusija/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, el_marco said: https://www.militaryshop.rs/shop/obuca/vojne-cizme/ruske-vojne-cizme-garsing/desert-vojna-cizma-air-garsing-rusija/ Ја се извињавам на спамовању али бих волео да се информишем што више. Видим да има и Артра тактичке чизме по доброј цени и колико сам прочитао делују ми боље за ово што мени треба. Да ли има неког ко користи поменуту марку, цене су доста сличне, не знам да ли су и по квалитету исте Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 513 Napisano Jul 19, 2020 Zainteresovan, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.4.2020. at 0:57, BokyBoy je napisao: Ja u takvim situacijama nosim Martinke... Nemas problem za saltanje? Ja sam razmisljala o njima, ali mi je delovalo da su predebele i da ce biti zezanja sa menjanjem brzina zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17528 Napisano Jul 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2420 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Nolanka je napisao: Nemas problem za saltanje? Ja sam razmisljala o njima, ali mi je delovalo da su predebele i da ce biti zezanja sa menjanjem brzina zbog toga. Ja nemam problem sa saltanjem, uvek možeš da podesis ugao saltalice menjača da možeš lagano da zavuces cizmu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Узех 5.11 XPRT тактичке чизме, видећемо како ће да се понашају у мало екстремнијим условима али први утисак је одличан, лагана, водонепропусна чизма, има систем ублажавања удара "Shock Mitigation Sistem". Такође поседује "Kick-toe" илити револуционарну идеју у технологији обуће која штити ножне прсте од случајних удара 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Jul 20, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku fotku kako čuče kada ih obujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jul 21, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2020 at 1:19 PM, el_marco said: Daj neku fotku kako čuče kada ih obujes Постављам фотку ових дана тренутно нисам у могућности Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...