Lucky George 418 Napisano April 14, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Možda je nekom interesantno . Čist, suv prostor obezbeđen alarmom u okviru firme u Rakovici / Beograd sa uključenom strujom ( utičnica za svaki motor) Cena: 15€ mesečno 063-219-955 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano April 14, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A gde je to u Rakovici? Ja sam na Kanarevom brdu, ima li parking za auto ispred? Moze li se uzimati i vracati motor kad god ili ima neko radno vreme? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 14, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje to preko telefona da se cujete gde i kako. Ne mora bas javno adresa da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano April 14, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8703 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic - Komsa @Lucky George je blizu i tebe i mene, tako da mozes da resis pitanje garaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4719 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1480 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja trazio garazu da kupim za sebe Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano April 14, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A u kom delu Rakovice ti treba garaza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4719 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1480 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Idealno bi bilo Slavka Rodica oko broja 20. Ali kako vreme prolazi vidim da je tesko naci pa prihvatam i alternative ( ako je ok ). imam jos neke dve opcije , pravi se neka zgrada bas preko puta moje , pa cekam investitora da pipnem za parking mesto ili garazu , i jos nekog koji se premislja vec dve godine dal da proda ili ne. daj ponudilu slobodno ako imas na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...