Evil_Zo 9 Napisano Maj 29, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Posto je red da se svi pohvalimo kada nesto pazarimo, red je i na mene (konacno) E danas, kao grom iz vedra neba, odlucih ja da posjetim Rodic-a i CentarS i da kupim rukavice... Pred polazak sretoh Majstor Kvarisu i odosmo mi zajedno. Bili i tamo i vamo i na kraju se desi nesto sasvim peto... podjosmo po rukavice, a zavrsismo... Danas sam kupio koznu jaknu SUOMY. Ggovedja koza, CE protektori na ramenima i laktovima i spuzva na ledjima. Cijena je extra povoljna posto je izgleda ostala na lageru od prosle godine, cca 355 eura (mislio sam povoljna u odnosu na konkurentne jakne koje idu od 450+)... Evo kako izgleda: Probavao sam je tamo pola sata... Naravno, trebalo je vidjeti kako to funkcionise na motoru :mrgreen: Ovako to nekako izgleda... E sad, osim jakne, jos bolji pazar je legendarna kaciga SUOMY SPEC 1R za nevjerovatnih 275 eura. Do duse, u jednoj je boji-siva. (Ova kaciga bi trebalo da kosta 400-500 eura). Bila je samo ta jedna u XL velicini, tako da mislim da je i ona ostala od prosle godine. Ne znam... Kada se sve to slozi, to izgleda ovako... Ne zamjerite na sklapanju boja, ovo su mi neke stare rukavice pa sam cisto probao I naravno, kada smo Kvarni i ja vec sve to kupili, morali smo to i probati. Posto nismo imali motor, sjeli smo na naslonjac od kauca :mrgreen: Ovih par dana bi trebalo da uzmem ljetnje rukavice, ljetnju jaknu i kornjacu (malu), a za 15-ak dana trkacke Suomy rukavice (cekam da stignu)... Bice izvjestaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 29, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti XL nije prevelika? Kaciga treba da stisne glavu kod prve probe skoro do granice neudobnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 29, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti XL nije prevelika? Kaciga treba da stisne glavu kod prve probe skoro do granice neudobnosti. I ja sam mislio da mi treba L, ali kada sam probao XL, stiskala me je, trazio sam da probam jos vecu! Takvi su im kalupi. Steze me bas (kao sto kazes, tako i treba), ali razgazice se to :wink: Znam da ovaj model prave u dvije velicine skoljke, ja sam vjerovatno dobio onaj veci, posto kaciga spolja izgleda ogromna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 30, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lep izbor, kaciga pogotovu! A Cale ne sekiraj se za broj, dok zavrsi fax bice to XXXXL glava... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, kada smo Kvarni i ja vec sve to kupili, morali smo to i probati. Posto nismo imali motor, sjeli smo na naslonjac od kauca Jahaci a? :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 30, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam sokole jako lepo si se ponovio jos samo da stigne onaj glavni deo opreme sto se mece medju noge i ispod dupeta pa da budes kompletna licnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Maj 30, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam sokole jako lepo si se ponovio jos samo da stigne onaj glavni deo opreme sto se mece medju noge i ispod dupeta pa da budes kompletna licnost hehe no koment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 30, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je sigurno "kvalitet" ali valjda zbog boje :? .... ...ali jakna..... :shock: ...nije sto je dobra .....nego shto ti dobro stoji... Shalla...sa srecom!!! Vidim da pazzljivo birash opremu...Tako i treba! Samo napred....jedino tako se "dobro" skracuje vreme do dolaska maccine. ps.i ja sam kupio gomilu dodatne opreme dok sam chekao bike....neshto josh chekam da dodje...Ali vazzno da je On stigao na vreme!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Maj 30, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E ludi ste ko struja. Svaka cast na pazaru. Cini mi se da je I Djura uzeo slicnu jashu pre nekog vremena pa mozete da se prokonsultujete sa njim oko udobnosti i kvaliteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam sokole jako lepo si se ponovio jos samo da stigne onaj glavni deo opreme sto se mece medju noge i ispod dupeta pa da budes kompletna licnost Ne spominji :crybaby: Kaciga je sigurno "kvalitet" ali valjda zbog boje :? .......ali jakna..... :shock: ...nije sto je dobra .....nego shto ti dobro stoji... Shalla...sa srecom!!! Vidim da pazzljivo birash opremu...Tako i treba! Samo napred....jedino tako se "dobro" skracuje vreme do dolaska maccine. ps.i ja sam kupio gomilu dodatne opreme dok sam chekao bike....neshto josh chekam da dodje...Ali vazzno da je On stigao na vreme!!! Kako sam krenuo pokupovacu sve za dva dana pa cu opet imati masu da cekam :? Moram da se smirim malo, sacu kao malo opet da razmisljam pa kao polako biram :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam sokole jako lepo si se ponovio jos samo da stigne onaj glavni deo opreme sto se mece medju noge i ispod dupeta pa da budes kompletna licnost Mislis na jastuk sa dvoseda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nego cisto da se vidi, kome bolje stoji jaknica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 30, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obojica ste lepi ljudi a opste je poznato da lepim ljudima sve lepo stoji :wink: Gistroooooooooooooooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 30, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zli, sada imas kacigu kao moja zana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Maj 30, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da ih nosiss! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Aha, znaci o tome se radi. Kaciga je zenska pa te je ona navela da sednes na naslon od kauca. Oduvek sam znao da postoji nesto nastrano u tebi. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Zli' date=' sada imas kacigu kao moja zana [/quote']Mislis tvoja zena ima istu kacigu kao ja :mrgreen: :wink: I ne samo to, ti i ja imamo i slicnu jaknu (barem je isti proizvodjac) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 31, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Evil, ako tako nastavis moraces dizat kredit gorivo da sipas kad si stigne ljubav :D ponovio si se dobro nema sto, dobro ti ucinjelo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 31, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evil' date=' ako tako nastavis moraces dizat kredit gorivo da sipas kad si stigne ljubav :Dponovio si se dobro nema sto, dobro ti ucinjelo![/quote'] Pushti ti to sad je veci od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 31, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces nova drzava,pa mora i nova oprema!? Srecno bilo i dugovjecno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 31, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dobio jos neke pare i odlucio sam da doplatim jos 75 eura i zamjenim kacigu za istu ali u bojama Max-a Biaggi-a (i opet sam dobar sa cijenom jer je ovogodisnja u boji 500 eura, a mene je izasla 350) Mogo mi se svidjala u toj boji, nisam mogao da izdrzim A i nikako mi se nije svidjala ona kombinacija ZUto-crni motor, crno-crvena jakna i SIVA kaciga :? Ovako na kacigi imam i zutu i malo crvene boje tako da ce to sada mnogo bolje izgledati Evo i slika: Motor od Rossi-a, kaciga od Biaggi-a... od mene mora da izadje neki dobar trkac :mrgreen: P.S. Ipak je za mene prava velicina bila L tako da je dobro sto sam posao da zamjenim :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 31, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E da, takodje sam kupio i Suomy svilenu podkapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 31, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...i zamjenim kacigu za istu ali u bojama Max-a Biaggi-a F...me!!!! Eeee,ovo je vec neshto...!!!! Pozdravljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 1, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan a da a prilikom kupovine ..tj zamene bio je sretan ko mala beba kad joj das lizalicu macak sad imas extra opremu uzivaj:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 1, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan :? .....Vodite i mene kad tako neshto lepo kupujete...... :? .....Ocu i ja da se radujem!!! ...Opet.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...