aca-pn 6443 Napisano April 17, 2020 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo piši ! Super ti ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je putovati i upoznavati ljude i pritom uzivati.Pa makar i na cetiri tocka. Uzivao sam citajuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7873 Napisano April 18, 2020 -, 1771 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 15.4.2020. at 21:05, travelman je napisao: Stajem da malo uredim gepek, ceo dan se samo trpalo pa da bar kolko tolko sredim za granicu. Nisu nista nasli, a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pa da su nešto našli sad bi bio karantinisan jedno 15 godina i pevao bi od sreće što nije 20 ... Višegodišnje iskustvo, bajo moj. Brzo učim ... Dobra organizacija je keva u svakom arbajtu ... ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 151 Napisano April 19, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantno i lepo opisano. Hvala. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 20, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Samo Nes da zamenis sa Espresso-m i sve je savrseno . Imao sam Golf 1 Cabrio 1991 sa dubokim branicima cisto savrsenstvo zavidim ti sto ti i dalje uzivas u svom crvenom zmaju. Ako se uputis ponovo ka CG ili Albaniji obavezno da se javis ja zivim u Podgorici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 20, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, a hvala i tebi na tako iskrenom pozivu, u takvom društvu će i čaša vode prijati više nego nes i espresso zajedno. Evo jedna slika od pre 15ak godina pa da se podsetiš tvojih dubokih branika ... ... Tada ih je još i bilo mada je vreme učinilo svoje. Ima jedna legenda koja kruži o golfu kecu, ona kaže da je kecu jedina mana ta što nadživi svog vlasnika. Iz današnje perspektive ja verujem u nju mada nemam trip o tome. Ja mog keca čuvam za unučiće. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 184 Napisano April 21, 2020 Svrati ponekad, 187 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Piši,bre ,zato što nas zasmejavaš u ovim vremenima . Meni je bilo najbolje ono o šetanju kožice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan On 4/20/2020 at 6:26 PM, travelman said: Hvala svima, a hvala i tebi na tako iskrenom pozivu, u takvom društvu će i čaša vode prijati više nego nes i espresso zajedno. Evo jedna slika od pre 15ak godina pa da se podsetiš tvojih dubokih branika ... ... Tada ih je još i bilo mada je vreme učinilo svoje. Ima jedna legenda koja kruži o golfu kecu, ona kaže da je kecu jedina mana ta što nadživi svog vlasnika. Iz današnje perspektive ja verujem u nju mada nemam trip o tome. Ja mog keca čuvam za unučiće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Secam se tog momka sa crvenim golfom upoznali smo se na nekim od vw skupova tako da vrv smo se i mi negde sreli na nekom od skupa sa Damirk , Pedjom i ostalima iz kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 22, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Moguće, ja sam ovaj ćelavi što stoji a Pirke je gazda na tog crvenog sa komplet belim enterijerom. Aca je gazda na onog tamno braon a Micko gazda na ovog belog ... Bila sretna vremena, pravili grupne vožnje van grada i sada kad na forumu vidim neki putopis sa vaše zajedničke vožnje uvek se setih tih prohujalih vremena. A onda je vreme učinilo svoje, većina je završila na reciklaži pa sad soliram sam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Pirke , davao sam mu moju prekrivku da bi sebi napravio ako se dobro secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivanje je bilo procitati ovaj putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano April 26, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja, lepo si opisao i imas lepih slika. Dobronamerna kritika: ubio si da slikama golfa. Na svakoj drugoj slici je on. Ako si vec iscitao putopise na ovom forumu, video si da su slike motora sporadicne. Slazem se da je ovaj putopis mnogo vise za vw club nego za bjb 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 26, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam kritiku jer je dobronamerna ali .... ... čitajući putopise na ovom forumu video sam da su slike motora sporadične ali je zato svaka druga slika selfiranje ili slika šta ko ruča, večera, jede, pije ... kao da je u pitanju instagram ili FB pa sve pršti od veštačkih osmeha i krivih zuba. Ja to nikada nisam komentarisao već posle druge slike izadjem iz putopisa i predjem na neki drugi zanimljiviji. Prevashodno, svaka moja slika opisuje i prikazuje put kojim se vozi i kojim se opisuje priroda kojom se prolazi. Na osnovu takvih nekih slika sam se i ja odlučio na neko putovanje pa zato i furam taj fazon, Lično mislim da je za putopis najmanje bitno čime i kojom markom vozila se putuje već je bitan opis puta i raznih dešavanja na istom. U svakom slučaju ti hvala što si mi otvorio oči i proširio mi vidike. Već je počelo da me smara ovo kačenje slika i pisanje jer oduzima puno vremena ali sam hteo da ispoštujem neke ljude koji su to zaslužili svojim postupcima. Hvala dovidjence prijatno, povlačim se u ilegalu u kojoj sam i bio do sada. Što se mene tiče admini mogu slobodno da izbriušu moje putopise ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano April 26, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za takvim stavom,cemu ponasanje kao da si srednjoskolac? Samo sam ti rekao da si preterao sa slikama golfa. Te ga peres,te sredjujes gepek,pa sipas gorivo,pa poziras u gradu,pa poziras na vidikovcu...pa voznja pun gas da ga produvas,pa gas da ocistis egr...glavna nota je na prevoznom sredstvu. Kao sto sam ti vec rekao,a to je samo moje misljenje,za vw club u kom sam clan takodje,ovaj putopis je 10/10 Za forum dvotockasa,odlican,samo da je manje forsiran automobil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudovcanin 7 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vr Motocikl: Beneli Pepe Prijavi odgovor kao problematičan Друже хвала на одвојеном времену! Још пуно пређених километара! Било је дивно читати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdjo972 161 Napisano Jun 12, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: kolubarski leskovac Motocikl: BMW F650 GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan bravo...vec razmisljam da vw t3 naked kamper menjam za jednog ovakvog golfa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...