orlovi 594 Napisano April 12, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko za prodaju?Placam realno..100-120e ali da nije farban i izubijan.Normalno da se vide tragovi koriscenja. Ponude na PP.Plocu sam nabavio.. Pa ponudite.Moze i sa naslonom. Dogovor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10190 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1993 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto upadam, ali zar nije normalnije kupiti novo ili pak želiš baš taj model.. KAPPA K47N Monolock® kofer | Motoland WWW.MOTOLAND.RS KAPPA K47N Monolock® kofer GIVI E470N Monolock® kofer | Motoland WWW.MOTOLAND.RS GIVI E470N Monolock® kofer Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 12, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Taj mi zapao za oko.Ako se uskoro ne pojavi kupicu nov.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano April 12, 2020 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan B47, 120e kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 819 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ProMaster je napisao: Izvini sto upadam, ali zar nije normalnije kupiti novo ili pak želiš baš taj model.. KAPPA K47N Monolock® kofer | Motoland WWW.MOTOLAND.RS KAPPA K47N Monolock® kofer GIVI E470N Monolock® kofer | Motoland WWW.MOTOLAND.RS GIVI E470N Monolock® kofer Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Velika je razlika između Monolock i Monokey kačenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ae jedno blic. Sta je bolje sigurnje kacenje monolock ili monokey? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 688 Napisano April 12, 2020 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 431 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sigurnije je Monokey. Koferi sa tim kacenjem su deklarisani da se opterete do 10kg, dok monolock ima nosivost do 3kg. Naravno, mnogi to ne postuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10190 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1993 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sigurnije je Monokey. Koferi sa tim kacenjem su deklarisani da se opterete do 10kg, dok monolock ima nosivost do 3kg. Naravno, mnogi to ne postuju.Monolock Givi simply 47 na samom koferu piše 10kg.. Koliko sam shvatio, a možda nisam dobro, monokey bi trebalo birati za motore koji će možda ići na neki off, i one kojima je bitno da top case, može biti i side case... Opet kažem, možda grešim.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 12, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Video sam taj B47.Dugo je u oglasima.Imao je i naslon.Ali... Odlucio sam se za V46 . Nov 24 900din. B47 je 17 900 sto je oko 152e..Nov... Tako da ,za sada,trazimo V46... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1481 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1987 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na kp da u Leskovcu ima jedan za 100e. Ok izgleda na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano April 14, 2020 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eno ti na KP pojavio se jedan dosta povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 14, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Vidjen.Taj sam pazario. Kolega sa foruma.Bio 100e.Ali kad je stigao,donji deo farban,kao fasada.Kao krupna smirgla.Ne trazim da bude nov,nov ali da bude u pristojnom stanju.Do kraja cu da kupim nov u radnji,Cekam jos malo pa u radnju po nov.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 819 Napisano April 14, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan On 12.4.2020. at 17:39, ProMaster je napisao: Monolock Givi simply 47 na samom koferu piše 10kg.. Koliko sam shvatio, a možda nisam dobro, monokey bi trebalo birati za motore koji će možda ići na neki off, i one kojima je bitno da top case, može biti i side case... Opet kažem, možda grešim.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Simply je deklarisan na 3 kg, kao i svaki Monolock (imaš na Givi sajtu). Nema Monokey mnogo veze sa off-roadom, ni jedan plastičan kofer nije za off. U pitanju je samo težina prtljaga, i sopstvenim potrebama vozača. Ko u kofer trpa samo kacige, njemu je dovoljan Monolock. A oni kojima je kofer otpao u vožnji, više to ne gledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10190 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1993 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ok, meni je otpao taj simply, izdrzao Tursku i prestigao me na ulasku u Leskovac, na kocenju... Ali sam ubedjen da je pisalo 10kg, kako ne znam.. Onda je jasno sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano April 15, 2020 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ga još jedan na kp iz lele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano April 16, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen od clana sa foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...