Woz38 147 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ja hteo da ostanem lol.... tj proslo mi kroz glavu...ide neko na ovaj skup u Backoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15795 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Slovenija otvorila granice za graðane Srbije WWW.B92.NET Iz Ljubljane sti�u dobre vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Septembar 29, 2020 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Vraćeni sa prelaza sa Crnom Gorom zbog nejasnog uputstva WWW.DANAS.RS Mnogi građani Srbije vraćeni su sa crnogorske granice, jer su, nakon... Kakva je ovo igranka oko vrste testa sa Crnogorcima, jel zna neko tacno sta i kako je potrebno?.. Takodje, kakva je situacija sa ulazom iz Bosne u Crnu Goru?.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15795 Napisano Septembar 30, 2020 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan SRBI I DALJE NE MOGU U EU! Granice za naše građane ostaju zatvorene i posle 1. oktobra WWW.BLIC.RS Građani Srbije ipak od sutra neće moći slobodno da putuju u zemlje Evropske unije, odlučeno je danas u Briselu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Septembar 30, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan volume workout definition ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15795 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Preko granice bez PCR testa: Jo� jedna zemlja se otvara za graðane Srbije WWW.B92.NET Komisija za zarazne bolesti u Severnoj Makedoniji donela je predlog odluke za otvaranje granica te zemlje sa Srbijom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 6, 2020 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Na snazi od 12.10.2020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 10, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Jel tacan info da se u madjarsku moze uci do 30 km u dubinu bez ikakvog testa. Sutra bih isao do segedina da vozim biciklu, ako moze da se udje da li ima neko vremensko ogranicenje za izlazak iz zemlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5546 Napisano Octobar 10, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ko vozi bicikl taj može, ostali koji voze biciklu i biciklo ne mogu preko grane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 10, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Vozim kola, bicikl je gepekovano, ta kombinacija me interesira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 10, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ti vozi gepekovan bajs.... što baš u Csongrad bi da voziš? Nije ti dovoljna Bačka, Banat i Srem(ako bi brda)? Ako odeš u HU možda te evidentiraju u povratku....očekuje se novi talas nevidljivog.... Pozdrav iz karantina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 10, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Razumela, hvala. Menjam plan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 10, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ali sam bio početkom septembra kroz ceo Csongrad do Szeged-a motociklom, niko me ništa nije pitao, osim Mađara na ulazu gde ću. I još jednom kad sam uzimao čizme za enduristu po Vojvodini(mene).... Teraj... sad šta će biti, osim mogućeg evidentiranja se još ne zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...