Woz38 147 Napisano Avgust 3, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZoraNS je napisao: Mogu biti i turisti i zaposleni u RH koji imaju dvojno državljanstvo odnosno hrvatski pasoš (putovnicu), a prebivalište im je u RS. Mesto prebivališta određuje registarske tablice i verovatno puno turista letuje po drugim zemljama sa putovnicom i srpskim tablicama... Binarni turisti....eh na šta je svet spao, kad putovnica vredi viśe od pasoša.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan problem predstavljaju cene u tim krajevima jer je to nivo koji ni prosečan Italijan ne može da plati , a kamoli jedan prosečan građanin Srbije. Na ovo sam ciljao, a posebno u ovom periodu kada čujem da su testiranja na sopstveni zahtev za putovanja tek posle 20.8. Ko putuje sada i ko to plaća sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Avgust 5, 2020 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uplatio danas bijeli grad 4 noci. Na dalje cu povezati Mostar i Sarajevo. Kako me put nanese... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Avgust 6, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji nacin da se iz Neuma prođe preko Dubrovnika do H.novog pa preko Žabljaka do Srbije? Kao u tranzitu preko HR i CG? Jel probao neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Avgust 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo super kad bi moglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Avgust 6, 2020 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, abarth said: Da li postoji nacin da se iz Neuma prođe preko Dubrovnika do H.novog pa preko Žabljaka do Srbije? Kao u tranzitu preko HR i CG? Jel probao neko? I mene interesuje. Juce me ubedjuju da tranzit moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Avgust 6, 2020 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tranzit kroz HR za tzv. Putnike iz trećih zemalja je moguć. Da ne pišem previše, evo link : Koronavirus: Koja su sve prometna ograničenja u Hrvatskoj, susjednim i ostalim europskim državama?! – Revija HAK REVIJAHAK.HR Donosimo vam sve aktualne zabrane i ograničenja u Hrvatskoj i susjednim državama te ćemo ih obnavljati s novim podacima koje ćemo dobivati tijekom narednih sati i dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Avgust 6, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, abarth je napisao: Da li postoji nacin da se iz Neuma prođe preko Dubrovnika do H.novog pa preko Žabljaka do Srbije? Kao u tranzitu preko HR i CG? Jel probao neko? Čamcem. Ne postoji džabe granica. I prevlaka. Proveri mapu. I satelit, i puteve. Po mapi izgleda da može.... Promenio Avgust 6, 2020 član Woz38 Mapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Avgust 6, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Čamcem. Ne postoji džabe granica. I prevlaka. Proveri mapu. I satelit, i puteve. Po mapi izgleda da može....Mislio sam da li može zbog corone i granica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Avgust 6, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, abarth je napisao: pre 49 minuta, Woz38 je napisao: Čamcem. Ne postoji džabe granica. I prevlaka. Proveri mapu. I satelit, i puteve. Po mapi izgleda da može.... Mislio sam da li može zbog corone i granica... Ima granični prelaz. I ako ne zatvore granice trebalo bi da može. Srbija koliko znam smo otvoreni. Svo vreme, osim za vreme vanrednog stanja. Ostalo se raspitaj pred sam put nazad, najsigurnije....kad ideš, piši iz HN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguc tranzit kroz hrvatsku? Udjem na ilok i izadjem na erdevik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Imam dvojno drzavljanstvo, od toga jedno hrvatsko, a devojka madjarsko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17594 Napisano Avgust 8, 2020 Integrisan, 5189 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, drmilan_ said: Imam dvojno drzavljanstvo, od toga jedno hrvatsko, a devojka madjarsko Najbolje je da pozoves policijsku postaju u Iloku i pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6084 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dvojno drzavljanstvo, od toga jedno hrvatsko, a devojka madjarskoSa HR putovnicom ti je ustavom RH zagarantiran ulaz u RH.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, el classico said: Sa HR putovnicom ti je ustavom RH zagarantiran ulaz u RH. Vozim motor, nisam bajker. Samo osobna, putovnicu nisam ni pravio jer sa osobnom mogu svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pitao gospodju koja je dosla iz Zagreba, u HR mogu i na letovanje ako hocu sa hrvatskom osobnom, tako da tranzit bez brige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 1124 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan U Hr se moze turisticki sa negativnim testom i rezervacijom smestaja i sa Srb pasošem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Avgust 12, 2020 -, 1762 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Moze, al treba ti i clanska karta da bi dobio testiranje istog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 1124 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces,kod uvek neka frka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 98 Napisano Avgust 12, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas sve tako crno... u ponedeljak u 12 sati sam sa zenom uradio test u Torlaku... cekali smo u redu 65 minuta... testovi su nam bili gotovi isto pisle podne oko 5-6 sati... vazno je sam da pre nego krenete na testiranje ili jos bolje predhodnog dana otvorite nalog na portalu Ezdravlje da bi vam nalog bio aktivan kad su gotovi rezultati... ulogujete se I skinete test u PDF pa na stampac... vrlo jednostavno... U utorak ujutro sam vec u pola 7 bio na motoru a uvece stigao na Hvar gde sam se evo jutros probudio... Pozdrav svima i srećan put 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6084 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ah taj hvar Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Okupaj se na Paklenim otocima jednom za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Avgust 12, 2020 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Opet je vreme za "Jebeš koronu, idemo na put" vol.2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Avgust 12, 2020 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan završetak zanimljivog dana. Sutra peglam dalje, lagano, imam u planu samo 200ak km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Avgust 13, 2020 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Sedim u Neumu, cekam klopu i nesto razmisljam. Dosao sam preko Hutova iz Capljine a sad treba da vozim nazad preko Hutova i Ravnog to Trebinja a put je takva neopisiva kitica. Ajd sto je uzak i los nego jos i radovi, makadam i kamioni. Mislim da cu ipak na hrvatsku granicu da vidim jel moze ovde tranzit pa da lepo jadrankom preko Dubrovnika dodjem u Trebinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...