X8 Vračar 4860 Napisano Jul 5, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan A sta ako je to i bio cilj Aj da uzmemo npr 500.000 turista koji ce umesto negde u inostranstvu potrositi po oko 1000e ovde u Srbiji, u turistickim objektima bliskih vladajucoj strukturi. Mislite o tome....Neće se ni dinar potrošiti u Srbiji, stojim čvrsto na tom stanovištu. Ako neko ima viška sredstava, može da mi prebaci jer sam već dole PS Pozdravlja vas i Honda 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan "BEZ UDARNIČKE SE NE VRAĆAJ"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jul 7, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/3/2020 at 10:58 PM, Gajo Sevojno said: Ja sam trebao sutra ujutru da krenem sa motorom put Srbije, ali sam u zadnjem momentu odustao. Nemam zivaca ni volje da me neko smara na granicama a i citam da su u Srbiji uveli opet neke mere, kafane zatvaraju u 23h, pa ja do 23h ne mogu ni 5 piva da stignem da popijem , jebes takav odmor... Cekam avgust, mozda bude bolje ali sve vise gubim nadu... I ja sam odlozio dolazak za avgust. Videcemo kako se odvijaju stvari ali trenutno stanje nije obecavajuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa putovanjem (karantinima) u BiH? Nešto razmišljam da ako uvedu policijski čas u celoj zemlji odjurim na turneju po BiH u petak popodne i vrnem se u ponedeljak ujutro Ako ima još zainteresovanih za bekstvo u slobodu ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakva je situacija sa Bugarskom Jel se moze sad ici tamo ili su i to ukinuli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16282 Napisano Jul 8, 2020 Ne silazi, 4879 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda cu sledece nedelje motorom na Taru, kuda ici iz Baca i sta obici? Imam smestaj itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, steefanv je napisao: Zna li neko kakva je situacija sa Bugarskom Jel se moze sad ici tamo ili su i to ukinuli? Čuo sam se danas sa AMSS. Može se u BiH, Mađarsku, Bugarsku i Makedoniju. Ako nas zatvore ja merkam izlet u BiH jer bi se u ponedeljak ujutro brzo vratio kući (na posao). Čekam samo sutrašnju odluku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1244 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Motorcyclist said: Mozda cu sledece nedelje motorom na Taru, kuda ici iz Baca i sta obici? Imam smestaj itd. Pretpostavljam da je povratak preko Valjeva pa na auto put, to bih definitivno preskocio. Bolja opcija je Valjevo-Loznica (odlican put slabo opterecen) pa nazad istim putem preko Mitrovice. Ako imas uredne papire mozes preko Iloka (Hrvatska) tranzit skratis malo put i izbegnes NS ili cekanje skele. Drinska magistrala je isto tako odlicna za voznju ali pazi zna biti radara, smeste ih u civilna kola obicno na izlascima iz naseljenih mesta gde je pravac. Prosle nedelje civilni Punto okolina Ljubovije i pandurski dzip iza Loznice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1244 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, ZoraNS said: Kakva je situacija sa putovanjem (karantinima) u BiH? Nešto razmišljam da ako uvedu policijski čas u celoj zemlji odjurim na turneju po BiH u petak popodne i vrnem se u ponedeljak ujutro Ako ima još zainteresovanih za bekstvo u slobodu ... Daj neku okvirnu rutu. Ja sam planirao Sarajevo, Mostar, Neum i Trebinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16282 Napisano Jul 8, 2020 Ne silazi, 4879 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, baneBP said: Pretpostavljam da je povratak preko Valjeva pa na auto put, to bih definitivno preskocio. Bolja opcija je Valjevo-Loznica (odlican put slabo opterecen) pa nazad istim putem preko Mitrovice. Ako imas uredne papire mozes preko Iloka (Hrvatska) tranzit skratis malo put i izbegnes NS ili cekanje skele. Drinska magistrala je isto tako odlicna za voznju ali pazi zna biti radara, smeste ih u civilna kola obicno na izlascima iz naseljenih mesta gde je pravac. Prosle nedelje civilni Punto okolina Ljubovije i pandurski dzip iza Loznice. Rekao mi je brat da obavezno vidim Debelo brdo. Necu onda autoputem predlozio mi je u NS preko Slobode pa onda tim putem do Valjeva, ne autoputem. Povratak bi bio preko Loznice pa na Begec na skelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1244 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Motorcyclist said: Rekao mi je brat da obavezno vidim Debelo brdo. Necu onda autoputem predlozio mi je u NS preko Slobode pa onda tim putem do Valjeva, ne autoputem. Povratak bi bio preko Loznice pa na Begec na skelu. Ako ces u odlasku preko Valjeva onda obavezno NS-Ruma-Sabac-Valjevo. NS-Ruma-Sabac je dosta opterecen ali zato od Sapca preko Koceljeve do Valjeva (~75km) odlican put slab saobracaj. Debelo brdo iz pravca Rogacice prva polovina losiji asfalt, dosta sitnog kamenja u krivinama. Odmah na usponu pre Podrinjske kapije na par mesta manje kliziste odnelo deo puta, moze se proci uz oprez. Bilo je obelezeno prosle nedelje, ne znam sad kako je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16282 Napisano Jul 8, 2020 Ne silazi, 4879 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, baneBP said: Ako ces u odlasku preko Valjeva onda obavezno NS-Ruma-Sabac-Valjevo. NS-Ruma-Sabac je dosta opterecen ali zato od Sapca preko Koceljeve do Valjeva (~75km) odlican put slab saobracaj. Debelo brdo iz pravca Rogacice prva polovina losiji asfalt, dosta sitnog kamenja u krivinama. Odmah na usponu pre Podrinjske kapije na par mesta manje kliziste odnelo deo puta, moze se proci uz oprez. Bilo je obelezeno prosle nedelje, ne znam sad kako je. Hvala drugar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 8, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ovog vikenda će neum mnogima biti destinacija. Vremenska prognoza idealna, sunčanih 30 u hladu a more koji stepen manje. Ko prvi stigne neka rezervise jednu ležaljku i za mene. Prvi red do mora se podrazumeva. Usput da pitam i jel tačan info da je u bjeljini benzin 1,6 KM. Mnogo mi jeftino ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, baneBP je napisao: Daj neku okvirnu rutu. Ja sam planirao Sarajevo, Mostar, Neum i Trebinje. Nisam ništa planirao dok ne vidim šta će odlučiti za policijski čas. To što si naveo mi deluje kao dobra ruta mada mi je u principu svejedno - kad je u pitanju bežanija iz zatvora onda nema puno biranja. Ako policijski čas bude do ponedeljka ujutro, onda bi noćenje u nedelju trebalo biti negde blizu granice da se ujutro oko 8 - 9 h vratim kući. Da li ti ideš svakako ili zavisiš od vanrednog stanja? Ideš sam ili ekipa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 776 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, ZoraNS said: Čuo sam se danas sa AMSS. Može se u BiH, Mađarsku, Bugarsku i Makedoniju. Za ulaz u Makedoniju ... morate imati neki test za koronu koji nije stariji od 72 sata. Malopre je vlada to donela. Srbija, BiH i Crna Gora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5523 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 792 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info Petre (nemam više emotikona)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Od danas zabranjen ulazak gradjana Srbije i CG u NL. Čitam da su vratili ceo avion ko god nije imao drzavljanstvo ili boravišne papire. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1244 Napisano Jul 9, 2020 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, ZoraNS said: Da li ti ideš svakako ili zavisiš od vanrednog stanja? Ideš sam ili ekipa? Solista sam i pratim razvoj situacije. Ako i preskocim ovaj vikend Bosnu cu svakako dosta voziti u nedeljama koje dolaze. Dobri ljudi, jeftin benzin i fantasticne krivine, to se ne propusta 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 2961 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jučer skočio do Banja Luke na čevape a danas u novinama nagovješćuju samoizolaciju za ulazak iz BiH i SRB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, travelman said: Usput da pitam i jel tačan info da je u bjeljini benzin 1,6 KM. Mnogo mi jeftino ... Pre desetak dana, 27.06. na pumpama oko Bijeljine benzin 1,59-1,70KM, kako gde. Lično sam sipao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Jul 9, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Danas na kafici drugar prica, sinoc isao za bn i usput sipao 1.59KM,svez info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 9, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Super ... posle takve vesti meni samo preostaje da priznam da mi nimalo nije zao sto idem u bosnu a ne na TF i TA kojima sam se nadao i planirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jul 9, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Savan said: Od danas zabranjen ulazak gradjana Srbije i CG u NL. Čitam da su vratili ceo avion ko god nije imao drzavljanstvo ili boravišne papire. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Siguran si Savo da se sa boravisnim papirima moze proci? Da je moguce dobiti negde pouzdanu informaciju na ovu temu? Konzulat? Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Predlažu karantin od 14 dana nakon povratka. Sa holandskim boravišnim papirima. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlaveZr 31 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Belgija Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko info kako je za ulaz u Belgiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...