Nikola.NX650 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan Ehh... o5 mi je pukla karika....e sad poshto meni vishe ide na k**** ceo skuter, a ne mogu da ga prodam imam 2 opcije popravljanja... 1. da kupim Malossi kit za Di-TECH-a,Leo Vince ZX itd shta sve vec ide uz to 2. da joj stavim kit, ali da je prepravim na karburator Shta utaditi?? ?? ?? u svakom sluchaju stavljam kit, a da li zadrzati dizne,komp i sva ta sr*nj* ili lepo skinuti sve to i staviti karburator i voziti ko svi normalni ljudi??? i koji cilindar i sve to mi preporuchujete a da me ne oderu bash po ushima, i gde to ima da se kupi??? nemojte samo da mi kazete zootech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan definitivnivno ovo prvo!od mog druga skuter posle budzenja sad ide 105!a sto mu nebi stavio stage 6 auspuh? imas u novom sadu (motobox)oni ti rade !(iauspuhe i kit) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan ma nije meni problem ja to da uradim....nego sam ja pocheo da mrzim di-techa zato sam mislio da ga prebacim na karburator, ali ne znam shta bi sve trebao da menjam??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prebaci na karb i nemoj da se zamajavaš... Staviš kit i karb i nema glava da te boli... Uradio sam to na mom Elystaru sa ubrizgavanjem, pošto me je protokomer zahebavao, i mogu da ti kažem da sad nemam nikakvih problema... A ide ko zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi najradje da se prebacim na karb. ali shta onda sve treba onda da se menja?? po nekoj mojoj logici sve zivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Jun 25, 2008 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da to nece bas biti rentabilno. Ima tu dosta da se radi i da kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan pa znam, ali shta drugo da radim??? shto je najgore ne znam ni shta sve treba da menjam :( po nekoj mojoj logici bi trebalo menjati instalaciju, kupim karburator, glava se dobija uz kit,shta josh?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovako...nemam nist protiv linchija,ali za manje pare dobijes ispre performanse od stage 5,laser x ,i mozda malossi,ali ni on nije bas spasen.... vidi ovako:treba ti pre sega kit,uzmi stage 6 pro od 70ccm,posle toga rezonantni auspuhstage 6 pro rep. ,rolnice,bilo koje i variator malossi.ako oces da ti vise trosi mozes da mu menjas karburator,ali ne moras...sa ovim stvarima pre,imaces super performanse....za nekih...400e pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...