Evil_Zo 9 Napisano Septembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Evo ponavljam, dok god ovo traje, moje ce slike stizati sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 4, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lazo dok sam bio doma, radio k`o kenjac, pa nisam nista ni stizao, a kad dodjem u Su rijetko nosam aparat sa sobom, posto jos nemam torbu,a i nesto nemam bas volje da slikavam po SU. Osim toga, vrijeme je ispitnih rokova. U svakom slucaju pratim svaku "etapu" takmicenja, uredno glasam, a kad budem imao sta za takmicenja, prikljucicu se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi Mix, znam ja to sve, ali si mogao da na sekund uslikas kontejner ispred doma u Su, savrsen motiv za temu, nemoj sad ovo ono Nije bitno sta je i kako je, samo da nas ima. Ja tako za "Autoportret" nisam imao vremena da radim pa sam stavio nesto staro sto saimao od ranije. i tako cu odraditi za svaku temu, nekad vrljavo za dvije sekunde, a kada imam vremena polako i opusteno pa sta ispadne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 4, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pazi Mix, znam ja to sve, ali si mogao da na sekund uslikas kontejner ispred doma u Su, savrsen motiv za temu, nemoj sad ovo ono Ima pola godine nisam u domu,a ovi komunalci oko zgrade mi stvarno ne davaju povoda, cak i travu redovno sisaju, ma nenormalni. Pa ako naleti neka tema, a da imam sta ,cu da okacim,naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ista nego nista, bas je bedak sto je za poslednju temu stiglo samo 5 fotki + sto je od toga jedna Hellenina. Ja bar ne shvatam ovo suvise ozbiljno tako da cu se potruditi da za svaku temu posaljem nesto, makar mi se i ne svidjalo preterano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 15, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, nova tema je LINIJA, može to biti svašta, odlična tema, svaka čast, o tome sam pričala ranije. Šaljite fotke na bjb.photo@gmail.com, pravila znate, rok 25.09.2008. znači i taj dan se računa, ali ne čekajte baš na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi, nova tema je LINIJA... ne viči bwe :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne viči bwe Sto? Neka je bolje cuju... i onako smo se slozili da treba poraditi na omasovljavanju takmicenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2025 Napisano Septembar 17, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi bilo da promenite naziv teme ili da otvorite novu koja ce da sluzi samo za najavu novog konkursa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jos malO ! Predosecam da ce biti bahanalije ovaj put. Nestrpljiv sam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Osecam da ce opet biti potrebe za produzenjem roka. Hellena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, stigle su dve fotografije...Stvarno ste lenštine neopisive Prvo, ja sam bolesna, uhvatio me neki virus pa ležim u krevetu i nalivam se čajevima, ali ipak idem u školu. Zato nisam odmah odreagovala. Drugo, ja bih rekla da su fotografije koje su stigle u okviru teme. ALI NEMA IH DOVOLJNO. Pa sad, jel hoćete ili nećete da se igrate? Ili šta, nije dovoljno deset dana da se napravi fotografija, pa da produžujem rok? Ajde da se dogovorimo da znam šta da radim. Ako hoćete da rok bude duži da znam, ali ne može više od 15 dana. Sad dajem još 5 dana da se smislite i pošaljete radove, a do tad mi odgovorite da li da produžujem rok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumijemo, ja bih da rokovi budu mnogo kraci, i za glasanje i za slanje. Crknem od dosade svaki put dok docekam bilo ishod glasanja, bilo postavljanje slika E da, nemoj da brines, mislim da vecina (ja sigurno) ceka zadnji trenutak. Evo ja sam bas maloprije sasvim slucajno napravio novu seriju koja je vjerovatno bolja od onoga sto sam spremio. Tako da, kao po mom obicaju, sliku dobijas do ponoci zadnjeg dana tj. danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan To su onda 3 slike. 3 slike! Au. Postavlja se pitanje sta je po sredi ovde, rokovi za slanje i glasanje su i predugacki, moj predlog je da se isti skrate bar na 7 dana,jednostavno ako hoces da ucestvujes dosta ti je i 5 dana da ideju pretvoris u delo, takodje i za to sam da nekako pokusamo da izmolimo parce naslovne strane za vreme glasanja radi obavestenja... Mada, ovo je pre svega moto forum pa verujem da ce biti sharolikih misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mada, ovo je pre svega moto forum pa verujem da ce biti sharolikih misljenja. Ali mozemo da se napravi nesto kao svaka (3. ili 4.) tema da ima veze sa motorima, npr. jednom mesecno da ima bar jedno moto-foto takmicenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta sad bi ? Jel da saljem ili jos 5 dana fore? ??? I ja sam za da rokovi budu kraci !! Sad ne mogu da se olucim koja mi je bolja ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta sad bi ? Jel da saljem ili jos 5 dana fore? ??? Salji covjece, jos malo pa istice vrijeme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta sad bi ? Jel da saljem ili jos 5 dana fore? ??? Salji covjece, jos malo pa istice vrijeme! Poslato u 23:58 ;D ;D ;D Izvini Hellena, ali, da li znas koliko sam fotki napravio na ovu temu? Morao sam da ih razvrstavam u 5 foldera. Ne stvarno, `ajde da se skrate rokovi; zatrpacu hard za 10 dana. Ko je poslao, poslao je. Moze da pocne! ps. skrati glasanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta sad bi ? Jel da saljem ili jos 5 dana fore? ??? Salji covjece, jos malo pa istice vrijeme! Posla li ti Helmute? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Naravski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ZA krace rokove ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ali mozemo da se napravi nesto kao svaka (3. ili 4.) tema da ima veze sa motorima, npr. jednom mesecno da ima bar jedno moto-foto takmicenje. Ideja uopste nije losa. Jednom mesecno uz redovno takmicenje ubaciti i jedno koje ce biti usko vezano za motore. Sta ostali misle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za da rokovi budu kraći, samo se plašim da ću onda kačiti po dve slike :-\ Uostalom možemo da probamo pa da vidimo šta će da se desi. Što se tiče takmičenja na temu motora isključivo, pa može i to, zašto da ne, možda to privuče ostale članove foruma. Ako se svi slažu, kad se završi ovo glasanje otvoriću novu temu i za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 26, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako cemo mi za rokove, kaci glasanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 26, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod motora, nista to nece promijeniti. Evo npr. Linija, svaki motor je pun nekih linija, sto jednostavno ne slikavamo motor ili liniju na putu itd.? Mislim da samo treba davati ovakve "opstije" teme dje covjek moze da iskoristi motor i stvari oko njega, to nije tesko samo treba biti malo kreativan. Izgleda da narod nije generalno zainteresovan i uz par bojkota eto ti svega 4 slike za temu Ali nema veze, ja bih i sa 4 ucestvovao, svaki poctak je tezak... I da, ja glasam i za brze postavljanje glasanja i proglasenja pobjednika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...