neshaza 1 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jer zna neko mozda gde mogu da nadjem da kupim dilter za vazduh, onaj u obliku pecurke, za skuter kimko dink 125 ccm, gde god da pozovem nema.. Sale iz Trstenika ce imati to tek sledece nedelje...a cekacu u slucaju da nista ne nadjem pre toga.. zvao sam marokos, deltad, motobox, niko ziv nema nista... Pomagajte... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan A da probas kod zastupnika 011/3018285 i 011/3018286 u Beogradu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima po tuning radnjma, potraži malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd daj neku radnju da pozovem, iz unutrasnjostu sam, tako da i nemam gde da trazim, osim da zovem i narucujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ajd daj neku radnju da pozovem, iz unutrasnjostu sam, tako da i nemam gde da trazim, osim da zovem i narucujem.. idi na www.milano.co.yu pa potrazi dilere u najblizem gradu ;DKoje ti je godiste taj Dink? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd daj neku radnju da pozovem, iz unutrasnjostu sam, tako da i nemam gde da trazim, osim da zovem i narucujem.. idi na www.milano.co.yu pa potrazi dilere u najblizem gradu ;DKoje ti je godiste taj Dink? Ma u taj milano treba bomba da se baci. motor je 2002 god, u pitanju je klasik dink, ali motor nije uvezen od njih, i onda nemahu homologaciju za delove za te motore. Kao da sad neko ima pezoa iz 91 god i pozove verano i on mu kaze nisi kupio skuter kod mene, znaci nema deo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema u motobox-u moj drug kupio pre 6 dana za 1500 dinchi! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sunđerasti filter, obavezno ga naulji pre ubacivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan sto da ga naulji? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi bolje zadržavao finu prašinu. Ne znam kakav filter ima, ali na mom skuteru od 150 kubika je dvoslojni sunđerasti filter ovalnog oblika. Kao i kod K&N filtera, treba da se na njega malo sipa ulje (specijalno ili motorno) da bi bolje zadržavao prašinu i time bolje štitio agregat. http://www.knfilters.com/cleaning.htm Pogledaj pod 4. OILING Kod nas na putevima ima prašinčine koliko hoćeš, tako da će ovo značajno zaštiti agregat. Ne znam koji filter kupuje čovek, neka pita prodavca da li treba da se naulji, mada prodavci obično pojma nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan sve si ti dobro rekao!!samo nisam znao to ! ;D vidis ja sam menjao filter isto sundjerast i nisam ga nakvasio!(ovo nisam znao obogatio si mi znanje o motorima)hvala!zato moj nekad verovatno zasmrdi(ko da nesto gori9ko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ajd daj neku radnju da pozovem, iz unutrasnjostu sam, tako da i nemam gde da trazim, osim da zovem i narucujem.. idi na www.milano.co.yu pa potrazi dilere u najblizem gradu ;DKoje ti je godiste taj Dink? Ma u taj milano treba bomba da se baci. motor je 2002 god, u pitanju je klasik dink, ali motor nije uvezen od njih, i onda nemahu homologaciju za delove za te motore. Kao da sad neko ima pezoa iz 91 god i pozove verano i on mu kaze nisi kupio skuter kod mene, znaci nema deo ! Pa oni su kompletni retardirani kreteni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Monopolisti i tajkuni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema u motobox-u moj drug kupio pre 6 dana za 1500 dinchi! ??? Kaze mi decko preko telefona da nema nista za 125 ccm... :-\ Mozda laze govedo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan vidis ja sam menjao filter isto sundjerast i nisam ga nakvasio Nikad nije kasno, dok se agregat okreće ;D Izvadi filter, operi ga faminom (ekoklin), pusti ga da se dobro osuši, ovlaži ga uljem i vrati ga unutra. Nauljen filter sigurno produžava vek motora (tj. agregata). Nemoj da voziš motor bez filtera, mislim dok radiš ovo gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Ocu sutra cu ga nauljiti! hvala ti druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drug iz Kanade je uvek govorio ... real men don't use filters... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 28, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan real men don't use filters... ;D Kad piju pivo ili? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Imam sportski filter, za 1000 din. Velicina od 50 do 55 mm. Kupio sam za moj, ali je malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 7, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko filter za vazduh za Suzuki TS 125R? KN ili neki drugi fabricki samo nek se javi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sheriff 8 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi decko preko telefona da nema nista za 125 ccm... :-\ Mozda laze govedo Hoces da ti govedo malo skace po glavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ajde druze nemoj se glupirati jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...