Cvela 0 Napisano April 6, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Može li se prevod odraditi bez problema? S tim što je motor bio pre toga registrovan u srbiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano April 6, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Treba to dobro proveriti pre kupovine.. nesto mi ta prica SRB table, pa sad registrovan na KS table, a prodaje se kod nas.. svasta se mulja dole, pogodno je tlo.. proveri papire dobro pre same kupovine.. a papiroloski mislim da mora i da se carini ovde kao da ga uvozis zbog proglasenja te kvazi drzave... Iz nase u nasu drzavu, Kosovo je srce Srbije.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvela 0 Napisano April 6, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pa motor nije nov! A prva registracija je bila u kosjericu! Kako mi je receno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali npr mislim da svako vozilo koje je bilo barem jednom registrovano u Srbiji moze da se vrati i ponovo registruje ako nije radjen povracaj poreza. Jedan moj rodjak je npr pre nekih 15 god Citroen Ajkulu registrovao u Crnoj Gori ne na svoje ime, mrzelo ga svake godine vraca auto za Srbiju kako bi to radio i da je pre nekih 5 godina isti taj auto vratio za Srbiju i registrovao ponovo na svoje ime. Znam samo da mu je trebala gomila papira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...