raptors 53 Napisano Jun 23, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi neki okrugli far,(za Cagivu Raptora 650) posto sam moj skrco.... ako neko nesto zna-ima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 23, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Imash u Louisu okrugle farove koji meni lichno ne liche ni na shta :-\ Ja bih stavio iz Louisa dva mala okrugla kao Triumph shto ima, koshtaju nepunih 100e, samo je pitanje da li je tebi deo instalacije u svetlu i da li ce to moci da se spakuje u ova dva... Na Hondi Hornet izgledaju preterano dobro i ja sam razmishljao da ih stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jackpot 0 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da imam 2-3 kom.Jedan od Kawe z 1000/veci/ ,Yamahe rd400 i neki zabarski/ ducati??/ 061/15 25 110 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jun 30, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ma gledao sam po katalogu...ne svidjaju mi se ! a mali okrugli, s njima ne vidim nista.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan već sam pisao o tome. Kupiš MZov nov, mala prepravka i bije kao lud. Mislim da odavno nisam video efikasniji far za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 8, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima i koliko je para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Buvljak NBGD, mislim da je drugi red, momak prodaje delove za MZ Jawu i sl. Zadnji put je bio nešto 20 i kusur evrića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 11, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan probao sam da nabudzim od MZ-a...smesno izgleda.... mada, mislim da od "tamica" pase.... ;D ;D ugradim ksenon i da vidis!!! Far i po!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...