semza 59 Napisano Maj 29, 2006 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me misljenja iskusnijih za ovaj motor posto bih ga mozda kupio,neznam da li trebam napomenuti da vozim suzukija gsxr 750 iz 94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 29, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ondak nemoj ispod 750ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Valjda si gledao Jugment Day, Urban street bikes i ostale filmove na tu foru pa si video kako su se pokazali... :wink: U odnosu na R6 veoma trom i lenj motor mada ne moze da se kaze da ide lose. Bar tako kaze decko koji je imao oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 29, 2006 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Valjda si gledao Jugment Day' date=' Urban street bikes i ostale filmove na tu foru pa si video kako su se pokazali... :wink: U odnosu na R6 veoma trom i lenj motor mada ne moze da se kaze da ide lose. Bar tako kaze decko koji je imao oba.[/quote'] video sam te filmice ali me to neinteresuje,samo normalna voznja,a pitam kakav je zbog kvarova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisao sam ti da je motor dosta pitomiji od R6 i moze da se vozi sasvim normalno. Sto se tice odrzavanja pitanje je u kakvom ces stanju da kupis ali ako uzmes dobar u startu, ne bi trebao da imas problema. Bar sam do sada cuo da su veoma izdrzljivi motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kvarovi ne bi trebalo da budu problem, jedan moj prijatelj je par godina vozio takav, i koliko god da se trudio da mu dusu izvadi nije uspeo. Pre mesec dana je drugar kupio (4300e) takvog '99 god u izuzetnom stanju pa sam imao priliku u i da ga probam. Motor je malo lenj na niskim obrtajima, ali sve u svemu solidno vuce (to je moje subjektivno misljenje, tesko je biti objektivan kad posle 900 sednes da probas 600ccm :? ), kroz krivine se vozi sa neverovatnom lakocom (eh, da to mogo i za moj motor da kazem ) , a kocnice su EXTRA, lagano grizu, a jedan prst je dovoljan da ga podignes na prednji. Sve u svemu soldan motor, ko je pre toga vozio jaci bice malo razocaran snagom, a kome je ovo "prvi veliki" verujem da ce biti odusevljen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 29, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj semeringe na prednjoj viljusci-da li pustaju. Obrati paznju i na drugu brzinu i pogledaj zadnju stranu motora, moze biti masna, ali ne od lanca i potrazi ima li tragova padanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 30, 2006 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj semeringe na prednjoj viljusci-da li pustaju. Obrati paznju i na drugu brzinu i pogledaj zadnju stranu motora' date=' moze biti masna, ali ne od lanca i potrazi ima li tragova padanja.[/quote']Motor kao da je iz fabrike izasao,uvezen iz svajcarske jedinu gresku sto sam spazio,malo vlazi iz desnog teleskopa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 30, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ga probao? Probaj malo drugom da ga cimas, jer to na teleskopu bi mogao biti znak cestog podizanja na zadnji tocak. To cesto zezne i menjac. Koliko je presao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 30, 2006 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ga probao? Probaj malo drugom da ga cimas' date=' jer to na teleskopu bi mogao biti znak cestog podizanja na zadnji tocak. To cesto zezne i menjac. Koliko je presao?[/quote']22hiljade toliko pise na satu a neverujem da je vracano po opstem stanju i izgledu jedino me jos muci cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 31, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 31, 2006 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pa koja je cena? dace ga za 4300 cini mi se malo puno i da se mozda moze uzeti jos mladi za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 31, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao koje je motor godiste? Evo ti pogledaj sta sam ja kupio pre 23 dana. U prvoj temi su ti slike i raspitivanja o motoru a druga tema je postavljena kad sam ga kupio. http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1330 http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1426 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...