Lubi_em 0 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, htjela bih da se informisem u vezi motora Piaggio Beverly 500cc 2007.god i Piaggio MP3 250cc 2008.god. Gledala sam oglase i ova dva motora su mi se svidjela za svotu novca koju planiram da izdvojim (oko 1800e). Sto se tice Beverly-ja citala sam da je tezak, nestabilan u krivinama i da puno trosi, a za MP3 da je slab za tezinu koju mora povuci. Da li je ovo tacno i koji mi predlazete? Hvala unaprijed :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li uzela u razmatranje Beverly 250 ie? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lubi_em 0 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i on mi je iskakao, ali mi je mala razlika u cijeni izmedju 500cc i 250cc, pa sam mislila da mi je bolji 500cc. A znate li nesto vise o tom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da si zensko vise ti prilici neki takav motorcikl, 500 je malo tezak i robustan, zavisi od tvoje konstitucije tela, jesi li vozila nesto? A i ako ti se ne bude svideo lako ces ga prodati ili zameniti, berzanska roba (mislim na 250-icu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano April 5, 2020 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zdravo, mozda ce ti pomoci ova Tema, ima dosta toga pametnog napisano. pre 24 minuta, Lubi_em je napisao: Sto se tice Beverly-ja citala sam da je tezak, nestabilan u krivinama i da puno trosi, a za MP3 da je slab za tezinu koju mora povuci. Sto se Beva tice.... nije istina, za MP3 vec jest tacno, moj glas ide pre za Beva nego MP3. Ako ti bajk treba za posao-kuca, grad.... nikako preko preko 300ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lubi_em 0 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, sale z900 je napisao: S obzirom da si zensko vise ti prilici neki takav motorcikl, 500 je malo tezak i robustan, zavisi od tvoje konstitucije tela, jesi li vozila nesto? A i ako ti se ne bude svideo lako ces ga prodati ili zameniti, berzanska roba (mislim na 250-icu). Vozila sam nekoliko puta ovaj 500cc, ali kratko i polagala sam na njega. Ne bih voljela da kupim neki koji ne vuce dobro, a ne razumijem se bas najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lubi_em 0 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Satelis je napisao: Zdravo zdravo, mozda ce ti pomoci ova Tema, ima dosta toga pametnog napisano. Sto se Beva tice.... nije istina, za MP3 vec jest tacno, moj glas ide pre za Beva nego MP3. Ako ti bajk treba za posao-kuca, grad.... nikako preko preko 300ccm. Hvala puno na savjetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano April 5, 2020 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2023 Napisano April 5, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mp3 sa bilo kojim agregatom je meni fenomenalan, odlican motor. Za izbegavanje. A beverly 500 mi je drugi najlosiji VOZACKI motor na koji sam seo. Pre bih vozio 250 nego 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lubi_em 0 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha auu. Jos cu razmisliti, hvala na savjetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11181 Napisano April 6, 2020 Ne silazi, 2241 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Godinu dana sam vozio 250ie,za voznju je ok, tezak je za manevrisanje po dvoristu iz garaze kroz kapiju do ulice. Kad izadjes na put i vozis sve je ok, krivine dobro bode, nema zamerki osim na otvorenom putu je ogranicen je snagom i brzinom. 500ccm je osetno tezi mislim oko 30kg.mp3 jednom dosli neki momci iz bg mp3 mislim 400cm,nelici na motor, vise na nesto iz filma Mad Max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lubi_em 0 Napisano April 6, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu jos neke. Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sa srećom trgovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...