Jump to content

Moto Zajednica

Nordkapp team - najnovije vesti

Recommended Posts

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Evo da se prijavim ponovo. U Ljubljani smo primljenni kao najbolji prijatelji, uzivamo u gostoprimstvu nasih kolega Mokla, TomeB i Bojana (BMW).

Sto se tice izvestaja iz alpa, bice putopisa... ne brinite.

A sto se tice onih donacija od pre nego sto smo krenuli... moje misljenje je sledece...

1. Kako prikupimo kintu tako cemo vratiti svakome ko nam je pokusao pomoci... posto cilj nije ispunjen

2. Kako prikupimo kintu tako uplatimo na neki racun da lezi i skuplja kamate za sledecu priliku

3. Kada prikupimo kintu doniramo za neku humanitarnu akciju

Odluka je na vama koji ste nam pre pocetka pokusali pomoci

Kakvo vracanje novca  ???. Vi ste otisli na putovanje, da l ije Norveska ili Austija nema veze.  ;)

Sad mi nešto pade na pamet ideja ;D

Mogli bi da napravimo neki fond, otvorimo račun gde bi uplaćivao ko koliko i ko kad može, a parice sa kamatom (jbg, malom, ali daj šta daš) bi se koristile kada dođu ovakva putovanja za pomoć drugarima....

Moglo bi to da se nekako lepo organizuje, šta mislite?

Bilo je reci o ovome...

Kada se neko priprema za put a potrebna mu je mala pomoc, neka otvori racun i ko hoce  i moze, uplatice za njega/njih konkretno. Kada bi racun bio zajednicki, brzo bi bilo  :o :-X ???

:D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

eh na poslu guzva nevidjena , a samo sa posla i mogu na BJBikers zbog brzine.Nije me bilo 3 dana i eto propusta, a mail gledam na 10 dana. Krivo mi je momci sto ste odustali jer bi i cika Nesha dao pare za vasu avanturu.Ima ovde mnogo članova, mnogo dobrih ljudi i pomoć je samo zbog tehničkih problema kasnila....Pozdrav vama smekeri  i mnogo više srece drugi put...

• Zainteresovan, 666 postova

Ako ćete primorjem, ja vas čekam u Baru. Stan i hranu ja obezbjeđujem, samo se dovucite...

Što se tiče skupljanja novca na gomilu radi pomoći prilikom nečijeg putovanja, nisam za to. Prvo, ne idem ako nemam para, a drugo, koji su kriterijumi po kojima bi neko trošio taj novac prije ili kasnije od nekog drugog...

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R

Samo da mi vas vidimo pa da se napijemo, a sve drugo ce vec biti nekako.Ima dana za kilometre, nece pobeci! 

• Zainteresovan, 503 postova

Samo da javim da su junaci prošli kroz Slavonju i da su sad vjerojatno došli do AnteK-a u Bizovac. Pivo su popili, večeru i krevet su odbili, kažu AnteK ima mekše krevete :D

klz1214686791k.jpg klz1214686901h.jpg klz1214686917s.jpg

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Pozdrav svima... evo javljamo se da smo stigli kuci. Jos jednom da se zahvalimo svima na trudu koji su ulozili da bismo nastavili putovanje, ali bi posle 2 dana kasnjenja to bilo jurcanje bez ikakve svrhe osim da se zapljunemo na severu i da zurimo da izadjemo iz sengena dok nam ne isteknu vize. Malopre sam se raspakovao potpuno... nadao sam se da ce novcanik mozda ipak iskrsnuti u svom tom haosu ali nista.

Ipak posle 2 dana totalnog skenja i nezainteresovane voznje ipak smo par dana uzivali u Alpima, Dolomitima i HR primorju. Tako da cemo za koji dan pustiti u opticaj putopis (Srbija - Madjarska - Slovacka - Austrija - Slovacka - Ceska - Austrija - Nemacka - Austrija - Italija - Slovenija - Hrvatska - BiH - Hrvatska - Srbija)

Fotografija ima dosta... nadamo se dobrih, jos ih nismo ni mi pregledali, i nadam se da cete uzivati u putopisu. Imamo i blizu sat vremena video materijala sa Prevoja Timmersjoch i Dolomita samo ce nam trebati vremena da ga obradimo u format koji se moze baciti na net ili na neki FTP.

Zasad toliko.

Jos jednom hvala svima na podrsci, a Nordkapp odradjujemo dogodine u ovo vreme.

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600

Pozdrav bajkeri! Drago m ije da ste živi i zdravi stigli kući .Ne sumjamo u vas da nećete stići gde ste krenuli, samo treba malo više vremena.Pozdrav  :D ;D Pivo se hladi za vas :P

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

E pa dobro nam dosli :) I da znate, mnogi mastaju i o takvom putovanju kao sto ste sad napravili, ono je daleko od toga da bude za podcenjivanje, zato nemojte da smatrate da vam je propao odmor i cela muka oko viza...

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Ja sam tek danas poceo da citam forum posle nedelju dana bez interneta. Citam ovu temu od pocetka do kraja i kao da mi je nesto upalo u oko, malo mi se muti vid... Ne znam koji je od osecanja najjaci, ali je verovatno ponos pri vrhu. Iskreno sam ponosan na sve Vas i nadam se da ste i Vi na sebe. Mnoge od vas jos nismo upoznali licno, ali evo jos jednog pravog primera da  Forum nije samo nekoliko elektrona na ovoj beskrajnoj mrezi interneta, i da smo tu jedan za drugog i kad se problemi resavaju a ne samo kad se pije i jede ( sto je podjednako vazna stvar  :P ).

Naucili smo jednu vaznu lekciju za daljnja putovanja, a vratili smo se sa jednim zivotnim iskustvom. Kad nam nestalo novaca, kad smo spavali u satoru na kisi, kad nije bilo interneta, kad nismo razumeli ni rec od jezika okruzenja, na drugoj strani vage je bilo nesto sto je ubedljivo vaznije od svih ovih materijalnih stavki, a to je : PRIJATELJSTVO.

U nadi da smo bar malo zasluzili sto ste nam pruzali, ja sam Vam beskrajno zahvalan i maksimalno cu se potruditi da sledeci put imamo fotografiju sa te famozne tacke Evrope!

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Drago mi je da ste se lepo zdravi i koliko toliko veseli vratili kuci..............Vidim iz vasih komentara da mislite kao i vecina..........Bikeri smo mi......i to ne sme da se zaboravi. To je nesto sto spaja ljude po celoj ovoj ludoj planeti i to treba negovati........ovo je bio divan primer negovanja bikerskog pozitivnog duha........ponosan sam clan ovog foruma i iskreno mi je drago da ljudi bez laznog morala ovako iskreno priskacu u pomoc svojim drugarima.

Ponavljam i podvlacim da mozemo svi mi motordzije (bikeri) da budemo ponosni na to sto jesmo, samo u buduce da se trudimo da na isti ovakav nacin odreagujemo onda kada je pomoc stvarno potrebna.

Vama srecno bilo osvajanje Nordkapp-a iz drugog puta............uostalom i Trafasg......(zaboravio sam kako se tacno zove vrh pod snegom u Rumuniji) ste osvojili iz drugog puta i bilo je super. ;)

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

He he.... pa bice slicke... ustvari putopis ali nas omeo skup u Uzicu pa se malo oduzilo. Za koji dan!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja