Gasho 5 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Stranica za stranicom, ali nema računa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije vesti: Sad sam razgovarao sa Davorom. Oni kampovaju sad negde u Alpoku, uživaju i piju hladno pivo . Sutra stižu verovatno do Slovenije, i čim imaju mogućnosti javiće se na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ja uplacujem jednu crvenu cim se da broj racuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije vesti: Sutra stižu verovatno do Slovenije... mislim da ovo znaci game over Nordkapp ??? momci, bilo je i gorih stvari pa se nastavljalo, ali vi imate vase razloge pa ocekujemo da ih iznesete... bas nam je svima zao sto ste odustali jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 24, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ovo znaci game over Nordkapp ??? i ja sam tako shvatio - zato sam i zastao sa akcijom :-\. tu sam, pratim, pa ako zatreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ajde da sad popišemo ko je hteo da pomogne sa lovom, pa ako nas 50% bude htelo to isto sledeće godine kad budu probali ponovo, neće imati nikakvih problema sa fondovima... Ako ne mogu da stignu i da isprate plan, neka se bezbedno vrate, neka se lepo provozaju, naprave fotke i to... A sledeće godine ćemo svi koji smo se ovde upisali ostati kod svoje dobre volje da im pomognemo, i imaće duplo veći budžet nego sada. Bar ja tako mislim, i ne želim da ovo bude obesrabrujuća pomisao, ali treba biti realan. Jedno je sedeti kod kuće, a drugo je menjati planove on the fly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, samo da vas podsetim sa kojim ste motorima isli u Rumuniju i Madjarsku... I da vas podsetim na jedan sjajan citat koji je puno puta koriscen na ovom forumu i koji mi je uvek u glavi! Ko hoce - nadje nacin, ko nece - nadje opravdanje! Ajde bre! Dajte racun! slazem se broj ;D broj ;D broj ;D racuna ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam dobio mail sa porukom.... procitah sve ovo sto je napisano i drago mi je sto sam deo ove zajednice....trenutno nisam bas pri nekoj lovi ali ako se predomisle, sto bi mi bilo drago stize prilog i od mene samo javite gde da se uplati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konda 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kako god da odluce oni su odlucili.-da se ja pitam ja bi proterao do kraja-Ako odluce ima nas koji bi ucestvovali u ostvarenju cilja.Samo oni imaju pravi osecaj sta treba ili ne treba.Bilo kako,veliki pozdrav.KONDA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan e jebiga !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan I OD MENE STIZE NEKA KINTA, SAMO DA NASTAVE Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dobio mail sa molbom za pomoc. procitao sam na brzinu prvu i poslednju stranicu, ali ne vidim da li se misija nastavlja, i ako da, gde se uplacuju pare, na koji racun? Kad bi saznali broj racuna, mogao bi svako da ujutro trkne do banke i uplati tu crvenu. Jasno je da me mozete upisati za takve stvari, koliko mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan racun!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dicman 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan dajte z.racun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dobio mail ali ni ja ne vidim rachun ??? ...a prochitao sam celih 6 stranica od A do Sh! Kapiram da je ovo sada zakasnela reakcija ali treba ovim prilogom, voljom i nadom pruzhiti podrshku i buducim turama i dokazati se kao forum koji je spreman na to! Kad god zatreba, za ovu ili neku sledecu turu - UVEK cu pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 25, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan +1 al koliko vidim bice sledece godine nova tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan uh kakav maler mozete racunati na uplatu i od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 25, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni obracao paznju na ovu temu, jer slabo provodim vreme za kompjuterom, ali vidim da su nasi drugari bas u velikom maleru. Zao mi je zbog svega. Ali nemogu da verujem da je sada tako veliki odziv za pomoc i krivo mi je sto tako nije bilo i kada su kretali, jer se samo nas jako jako malo odazvalo na njihovu molbu da im se pomogne. To mi sad malo nije jasno. ??? Da je tako bilo donacija i kad su pravili plan putovanja, mogli bi da odu i na Severni pol. Posto vidim da su odustali ne vredi ni da se opet ponudim da im pomognem. Ali ako se nesto promeni, ja cu im opet pomoci. Zelim im bezbedan povratak i da se lepo provedu u ostatku puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Donacija i od mene ali kako stvari stoje za sledecu godinu. Samo da im se nije ugasila zelja da osvoje Nordkapp, a vremena i love ce biti. Veliki pozdrav nasim putnicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jun 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Trudiću se i ja da ne budem mimo sveta Samo, da li se uplaćuje ili ne, pošto vidim da su momci odustali od Nordkappa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEDA 2 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ipak predomisle... imaju i od mene pomoc samo da date racun... Ako nesto zaskripi kroz Sloveniju neka jave...ima i smestaj i klopa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan +1 da se pomogne novcano, kako bi nasi ambasadori nastavili put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola pazova 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Nova Pazova Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ulazio na net 5 dana pa sam tek sad video poruku,tu sam i ja da uplatim ako treba ali izgleda da su momci vec resili da se vracaju. Javljajte vi koji ste u kontaktu sta se desava da znamo sta dalje. Pozdrav, jeben je taj godisnji nikad dovoljno vremena za dalji put sve moras da jurcas da bi stigao makar negde i video nesto umesto da opusteno uzivas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 25, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre, kakvo vraćanje Skupiće se lova da imate i za brži trajekt pa ćete nadoknaditi vreme... Ja znam kako to demorališe kad izgubiš pare( ili ti ukradu) na putu ali čitajući ove postove jednostavno morate da shvatite da više niste sami vi na putu već ceo forum je uz vas i zato pun gas ljudi... Sad je ovo zajednički putešestvij i biće mi drago da pripomognem tome... I ne verujem da nigde nema internet kafea da se lično javite, zapad je to, majku mu... Da vidimo šta se odlučili... Ja sam za nastavak puta ka Nordkappu! Karma is a funny thing... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...