kochaMatori 1108 Napisano Jun 24, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ima li nekoga ko radi/ima veze/poznanike/nekakav uticaj u Pro Kredit Banci? OK - sad sam video stanje stvari. pocinjem da okrecem telefone da pokusam da resim to u Pro Kredit Banci. Javljam ishod do 3-4pm Ako ima ljudi koji su voljni da pomognu, ajde da vidimo koliko nas je. racunajte od mene min. 1 crvena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na putu prema Nordkapu momci mogu slobodno da svrate kod mene u Dizeldorf na prenociste, klopu, pice i garazu. A za dalje putovanje donacija sa moje strane od 100,00 € licno ili na racun. Isto tako mogu da sacekaju kod mene dok se skupi novac. Jel moze neko ovo da im prenese na mobilni ? Za kontakt evo moj mobilni u Nemackoj: +49-178-8282899 Dizeldorf se nalazi 600 km od Minhena severno prema Nordkapu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na putu prema Nordkapu momci mogu slobodno da svrate kod mene u Dizeldorf na prenociste, klopu, pice i garazu. A za dalje putovanje donacija sa moje strane od 100,00 € licno ili na racun. Isto tako mogu da sacekaju kod mene dok se skupi novac. Jel moze neko ovo da im prenese na mobilni ? Za kontakt evo moj mobilni u Nemackoj: +49-178-8282899 Dizeldorf se nalazi 600 km od Minhena severno prema Nordkapu ! Javio sam im ja, nadam se da ce ti se javiti. Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 24, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu svima sa foruma mejl sa pozivom za pomoc nasim putnicima. Od BJB kase cemo izdvojiti 100 evra za pomoc, ako bude zafalilo jos, dodacemo. Bane, saznaj broj Jozefovog racuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Momci racunajte i na moj skromni prilog. Ne odustajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se opet cuo sa Davorom... Evo ovako : Davor kaze da su upravo usli u Austriju i da idu prema Alpima pa u Italiju. Odustali su trenutno od Norveske i kaze da su se dogovorili da ce ponoviti putovanje sledece godine. Nece da mi kazu broj racuna i jako su svima zahvalni ali insistiraju da ovako nastave put. Obecavaju da ce pronaci danas-sutra neki internet kafe i da ce se javiti. Vec bi se javili ali kazu da je zbog fudbala tamo raspad sistema i da skoro nista ne radi normalno. Eto... Opet, i ovi putevi kojim su krenuli vaze za prelepe za voznju motorima pa se nadam da ce se lepo provesti i da ce se ipak vratiti sa lepim uspomenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ...Ako svako da recimo 10 evra, da li ima bar 80 ljudi koji bi se odazvali?... Jesam li nešto propustio ili ne vidim broj računa ? Najidealniji bi bio PayPal. Transfer novca SWIFT-om je skup, WesternUnion još skuplji,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Poruci im da krenu prema Frankfurtuako mogu danas . Kod mene mogu da budu da spavaju i imaju garazu za motore. Dobice od mene malo kesa pa kad situacija bude bolja neka nastave. Kod mene mogu da budu koliko hoce. telefon da se jave + 49 177 3668759 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da smislite nesto kao placanje da bi se bilo na forumu makar na par dana onaj deo gde su oglasi (mada bi se drasticno smanjio broj onih koji ih predaju) pa da se pomogne ljudima ono u pm i slicno im nista nepomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam proverio mail i cim sam video poruku dosao sam da vidim sta se desilo.Meni sestra zivi u Italiji i ako ime je potrebna neka pomoc mogu da joj se jave samo neka se prvo meni obrate za broj na 064/6126288 Igor.Ja sam trenutno u buli sa parama,ali crvendac ce se odvojiti Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se opet cuo sa Davorom... Evo ovako : Davor kaze da su upravo usli u Austriju i da idu prema Alpima pa u Italiju. Odustali su trenutno od Norveske i kaze da su se dogovorili da ce ponoviti putovanje sledece godine. Nece da mi kazu broj racuna i jako su svima zahvalni ali insistiraju da ovako nastave put. Jel' sređeno za uplate ??? Br.računa ??? ili... ko ima PayPal - najbolje rešenje! Evo, skinuću odma' 20€! pozdrav putnicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte im dozvoliti da odustanu, barem dok ne vidimo koliko možemo para da sakupimo. Meni se čini da 800 € možemo da sakupimo kao od šale pa čak i 1500 ako ne može da se odblokira račun. Ja ću da učestvujem sa 50€, a sad cu da vidim da pričepim i ljude oko sebe. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja hocu da ucestvujem, javite broj rachuna na koji mogu da se uplate pare. Davore i Jozef, ne odustajte !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popeye91 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: NBGD blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja! Nikad nisam vozio motor ali imam i ja stvari koje volim da radim pa se uvek skenjam kad nesto krene naopako! A ovi vasi drugari su u mnogo gadnijoj "nevolji"! Kontaktiracu Pabla! Pozz i zivi bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se ba ce se predonisliti za odustajanje od Nordkappa. Skroz sam na leru sa kintom, ali za ovo 20€ je spremno. Pozdrav putnicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam in Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan nije problem ko ce koliko da da bitno je da se da nesto,i 500 dinci je ipak bolje nego nista, sta je sa racunom kad stize,i ajde pozurite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja hocu da ucestvujem, javite broj rachuna na koji mogu da se uplate pare. Davore i Jozef, ne odustajte !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Davore i Jozef, ne odustajte !!! +1 za kes, koliko mogu, pomoci cu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo82 8 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte broj racuna, i ja sam in Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 kinti od mene samo recite gde i kada,stvarno mi je zao sto ih je to zadesilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ko treba da da broj racuna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu da vjerujem da su definitivno odustali ??? pa dajte ljudi vi sto se cujate sa njima, recite im da pare stizu i da nije problem... evo vec se javljaju ljudi koji odavno nisu na ovom forumu... ajmo, raspolozenja ima i volje ima... iskoristimo to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu da vjerujem da su definitivno odustali ??? pa dajte ljudi vi sto se cujate sa njima, recite im da pare stizu i da nije problem... evo vec se javljaju ljudi koji odavno nisu na ovom forumu... ajmo, raspolozenja ima i volje ima... iskoristimo to! Zvrcnuo sam Davora da mu javim da mu mogu posuditi 10000 NOK u Oslu, pa neka se samo dovuku do Osla gdje ih čekaju novci, ali kaže da su definitivno odustali, jer su izgubili previše vremena i ne bi mogli stići što zbog godišnjeg, što zbog viza. Odradit će Alpe i onda do vikenda kući. Šteta zbog gubitka novaca, ali vjerujem da će pokušati ponovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ucestvujem ! Ma kakvo odustajanje !!! ajmo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...