mixa 1036 Napisano Maj 29, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto neko zna o ovome bajkicu neka napise! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Motor ide super, ima snage ( 650ccm i 47ks nije mnogo ali zato prenos cini svoje), lepo se pokazao... Ima jedan na prodaju, 1998 godiste i stvarno je u bas super stanju. Evo i broja: 064/21-24-437 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Maj 29, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok ide ide dobro, ali kad pocne da je.e onda najbolje da ga bacis.Rotaxova masina koja se nalazi u tom motoru je nekvalitetna i neizdrzljiva.Ako mene slusas kupi samo japanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 29, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam,tek mi sada nije nista jasno!? Meni se cini da nije nesto extra,ali da nije smece,ali kao sto vidim misljenja se razmimoilaze!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa znas kako, to ti je kao i kod ljudi. Jedan covek ne moze da bude dobar za sve pa tako i motor. Ja iskreno mislim da motor kao motor nije los. Sad zavisi koji ces da kupis. Ovaj broj sto sam ti ostavio da ima na prodaju je super. Izguljena je sa jedne strane (tako je i on kupio) ali sve ostalo je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 29, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplati mi se uzimati iz Srbije kako god okrenes,posto sam iz Republike Srpske,nego to mislim da dotjeram stranca iz Italije za sljedecu sezonu,pa sad da se raspitam kakav je posto su tamo cijene bas dobre!? Pa mislim za ono sto meni treba,da bi mi motor odgovarao,prvo visok sam,drugo bice 90% po asfaltu,cuo sam na nije los za duza putovanja!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, ja zaboravio odakle si. Za dalja putovanja je verovatno udoban kao i svaki enduro mada ipak je to 1 cilindar, snosi velike vibracije a ovaj drugar kaze cim ima vetra vec na 150 pocinje da mu se klati prednji deo a da ne prica o maximalnoj brzini koja je oko 170-180km/h. On je moje visine (oko 175cm) pa je jedan razlog njegove prodaje visina i tezina. Potrosnja je, cini mi se oko 5-5.5L neke normalne voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan mada ipak je to 1 cilindar' date=' snosi velike vibracije a ovaj drugar kaze cim ima vetra vec na 150 pocinje da mu se klati prednji deo a da ne prica o maximalnoj brzini koja je oko 170-180km/h.[/quote'] ziva istina. ima ga moj brat i vozim ga dosta cesto kad ocu da se poigram malo.. dosta fino motorce, dosta fino povuce za takvu masinu, zastita od vjetra bi mogla biti i bolja a, sto rece Brka, poslije 140-150 se vatas sa njim koliko je nemiran. ako oces nesto za udoban put, uzmi Afriku Twin, Super Tenere(jes da je stariji ali je ODLICAN motor)... a ako oces da se igras kroz grad, ili ponekad da skoknes do susjednog grada al da ne zuris nidje, uzmi Pegasa i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 30, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni treba za voznju otprilike do 120-130,onako za laganini putovanja! Sto izgleda da ne bi lose dosao!? Pa kad dodjem do toga,da mi se mulja po 140 onda cu da uzmem nesto drugo,polako! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 30, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto hoces i trebas da znas o pegasu imas ovde: http://www.apriliaforum.com Inace koliko ja znam motor im se pokazao kao vrlo kvalitetan, ja jos nisam cuo da se neko zalio, ali ko zna mozda sam ja u krivu, mada mislim da je motor dobar, cak sam ga i ja nesto gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 31, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Na ovome sajtu sam nasao samo nesto za ovu novu Pegaso!? Ipak mi je bolje kad mi neko od "nasih" kaze misljenje,jer se ni voznja ni putevi ne mogu prediti kod nas i u Italiji!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 31, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Site je americki ali su clanovi foruma bukvalno iz celog sveta. Meni je servisna knjiga stigla od tipa sa Novog Zelanda, zena odlepila kaze: "Koga ti znas na Novom Zelandu pa ti jos i salje pakete za dzabe." Sta ce nerazume ona nas dvotockase! Inace ima na sajtu i dosta ljudi iz Hrvatske i Slovenije, a putevi u vecini SAD nisu bas onoliko dobri koliko se misli. Ovde u Cikagu su putevi kao u Srbiji. Evo ga link za starije Pegaso modele: http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?s=&f=18&page=1&pp=25&sort=title&order=desc&daysprune=-1 Inace na dnu strane imas opciju da otvoris sve teme od samog pocetka foruma pa uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 31, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E pa prvo hvala!!! Pa kako to da joj suprug nije objasnio neke stvari o solidarnosti ovih cudaka na dva tocka??? Evo odma sam pogledao naravno prvo What's "BAD" about a Pegaso? Prvo da to vidim,pa onda polako ostalo!? Ma nije valjda da su takvi putevi,a ja bas imao pogresno misljenje,da su kao ogledalce?! hvala jos jednom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 31, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I tamo skoro ista prica,od onih koji je hvale preko onih kojima je dobra,do onih koji pljuju po njoj!? nikad ljudima ugoditi!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 31, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom oko hvaljenja i pljuvanja, medjutim posto je ovo aprilijin forum onda ce naravno svi da hvale kao sto i Ciga hvali svoga konja. Medjutim, ovi likovi na forumu su sasvim ok i dosta su realni pa zato i pljuju ako nesto nevalja sto si i sam uocio. Postavicu ja post da vidim kolika im je kilometraza i miljaza pa da vidimo koliko su pouzdane. A sto se tice zene, nemogu one da shvate da te covek zovne u goste na Novi Zeland ili u Spaniju samo zato sto se znate sa interneta i ponekog telefonskog razgovora. Cudna smo mi sorta dvotockasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 1, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su realni i to u pojedinim postovima brutalni!!! Ok,pa mi javi,za taj post sto ces postaviti! Nista nego kupi i zeni motor,pa da vidi kako je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Jun 2, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam taj motor.Udoban jeste,ali ipak 1 cilindar cini svoje.Vibriracije su nenormalne i posle duze voznje zadnjica jednostavno trni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 2, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci radi guza ko meduza!?Pa dobro malo se odmori pa opet na konja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 3, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam taj motor.Udoban jeste' date='ali ipak 1 cilindar cini svoje.Vibriracije su nenormalne i posle duze voznje zadnjica jednostavno trni.[/quote'] Kazi kakva je voznja na mom motoru i da li ti zadnjica trni :twisted: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Jun 3, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam taj motor.Udoban jeste' date='ali ipak 1 cilindar cini svoje.Vibriracije su nenormalne i posle duze voznje zadnjica jednostavno trni.[/quote'] Kazi kakva je voznja na mom motoru i da li ti zadnjica trni :twisted: . Cuvaj ti svoju,nemo da brines za moju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 3, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vi Mladenovcani bi mogli malo manje da OFFujete a malo vise da citate knjige! Lepo ponasanje na 4umu, molim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 3, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dexterr HVALA!!! Nadam se da ste apsolvirali temu trenja prkna na sjedistu Aprilie!? Da li ima jos nesto sto znate o ovome motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 3, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vi Mladenovcani bi mogli malo manje da OFFujete a malo vise da citate knjige! Lepo ponasanje na 4umu' date=' molim! [/quote'] Svako radi ono sto voli i sto najbolje zna. :wink: Ma sta se brines, ako ti se motor svidja i ovo sto smo rekli o njemu uzimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...